mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Installer naujas nešiojamas, hardisk vairuotojų problema su Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 29, 2007, 05:01
Naujas Narys

Default Installer naujas nešiojamas, hardisk vairuotojų problema su Vista

Vienas prieš savaitę nusipirkau naują HP Note Book (HP 530 Notebook Core Duo procesorius), o aš vis dar negalite įdiegti "Windows Vista savo kietajame diske. Man buvo malonu pirkti pigiausias HP nešiojamas su Intel Core Duo procesorius, bet aš nesitikėjau, kad neveikia.
Per Win Vista diegimo gaunu klaidą, kad kietasis diskas nebuvo aptikta, tačiau standusis diskas yra gerai, nes man pavyko įdiegti Linux į šią pastabą knyga.
Turiu įspėti, kad pridėti HP vairuotojai bando taisyti "Windows Vista" diegimo CD rinkinys su nemokama programinė įranga vadinama Windows Vista diegimo redaktorius vLite.
Kadangi aš nesu "kompiuterio asmuo" Aš nežinau, kaip dirbti su vLite programine įranga ar kitos Vista redaktorius redaguoti arba konfigūruoti Windows Vista. Ir aš nesu tikras, kad tai yra tikras sprendimas.
Jei kas nors turėjo tą pačią problemą, man būtų malonu gauti paprastesnį sprendimą padaryti savo naują Notebook dirbti su Win Vista. Be to, su vairuotojais CD nebuvo įtraukta į nešiojamas rinkinys.
Old Lapkritis 8, 2007, 08:46
Donorų grupės

Default Installer naujas nešiojamas, hardisk vairuotojų problema su Vista

Bjaurus! OS neatpažįsta HDD! Būčiau ignoruojama tai!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Java problemos su Vista "nešiojamojo kompiuterio! Frank Pole BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 29 spalis 2009 01:21
Naujoji sąranka ir garsas neveikia (vairuotojai visas įdiegtas) Shahid Sound, Speakers & MP3 Players 3 Birželis 26, 2009 09:42
Ne mano nešiojamas garso - Galimas vairuotojų problema jam90 Sound, Speakers & MP3 Players 3 9 vasaris 2009 03:46
HP Laptop - 7150M NVIDIA tvarkykles Windows Vista " Hybr! D Multimedia & Codecs 2 Lapkritis 27, 2008 19:31
HARDISK TALPA loraandbush Drives & Removable Media 1 8 gegužė 2008 05:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.