De o săptămână în urmă am cumpărat un nou HP nota de carte (HP 530 notebook procesor Core Duo) şi eu sunt încă în imposibilitatea de a instala Windows Vista de pe hard disc. Am fost bucuros să cumpere cele mai ieftine HP notebook cu procesor Core Duo, dar nu am aştepta să nu funcţioneze.
În timpul Win Vista instalare mi-am lua-o eroare de hard disk care nu a fost detectat, hard disc-ului, cu toate acestea, este bine pentru ca am reusit sa instala Linux pe această notă de carte.
M-am sfătuit să adăugaţi HP driver-ele încearcă pentru a edita CD-ul Windows Vista cu un kit de instalare de software gratuit numit
Programul de instalare Windows Vista editor vLite.
Deoarece nu sunt un "computer persoană" nu stiu cum sa lucreze cu vlite cu software-ul sau orice alt editor de Vista pentru a edita sau a configura Windows Vista. De asemenea, nu sunt sigur că aceasta este o soluţie reală.
Dacă cineva a avut aceeasi problema, aş fi bucuros pentru a obţine o soluţie mai simplă de a face noi notebook mea de a lucra cu Win Vista. De asemenea, un CD cu driver-ele nu a fost inclusă în kit de laptop.