менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 вересня 2007, 05:01
Нові члени групи

Default Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista

Тиждень тому я купив нову книгу уваги HP (HP 530 Core Duo ноутбук процесор) і я все ще не вдалося встановити Windows Vista на своєму жорсткому диску. Я була рада купити дешевий ноутбук HP з процесором Duo, але я не очікував, не працює.
Під час встановлення Win Vista я завжди отримую повідомлення про помилку, що жорсткий диск не був виявлений, однак жорсткий диск добре, тому що мені вдалося встановити Linux на атестат зрілості.
Я порадив додати драйвери HP намагається змінити Windows Vista інсталяційний компакт-диск з комплектом вільного ПЗ, який називається Програма інсталяції Windows Vista vLite редактора.
Оскільки я не "людина комп'ютера" Я не знаю, як працювати з vlite програмного забезпечення або з будь-який інший редактор Vista змінити або налаштувати Windows Vista. Також я не впевнений, що це є реальним рішенням.
Якщо хто була та ж проблема, я був би радий отримати просте рішення, щоб мій новий ноутбук для роботи з Win Vista. Крім того, компакт-диск з драйверами не було включено в комплект ноутбука.
Old 8 листопада 2007, 08:46
Донор групи

Default Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista

Нехороший! ОС, яка не визнає вінчестера! Я б подалі від цього!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Java Проблема з Vista ноутбук! Франк полюс General Software чат 2 29 жовтня 2009 01:21
Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) Шахід Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 26 червня 2009 09:42
Немає звуку на моєму ноутбуці - Можливо, проблема з драйверами jam90 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 9 лютого 2009 03:46
Ноутбук HP - Nvidia 7150M Драйвери для Windows Vista Hybr! D Мультимедіа & кодеки 2 27 листопада 2008 19:31
Hardisk ПОТЕНЦІАЛ loraandbush Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 травня 2008 05:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.