![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Днес видях една 128 МЕГ USB устройство за размера на ключова FOB за около $ 13 канадски. Мисля, че това е най-добрата сделка съм виждал досега. Знам, че това е малко количество памет, но не си мислиш, че цената е все още отпадане на този вид на нещо? Предполагам, че размерът на Memory Stick е почти остарели? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има Първи евтини навсякъде, иБей е най-доброто, което сте виждали, ако сте ги от Китай.
| |||
| |||
| HI Момчета, имам само закупени камера и MP3 плейър, но когато инсталирате софтуер на компютъра ми не reconise за USB, ако кликнете върху Device Manager Просто получи жълт въпросителен знак в предната част на USB. Благодарности |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Това ще Видео карта се вписват в Моят малък компютър? | farayman3 | Графика на карти & Монитори | 5 | 21-ви ноември 2009 година 10:12 |
| Малък стандартен принтер | pest79456 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 Дек 2008 05:26 |
| Малки delima | Fonderplague | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 5-и парламентарен Юни 2008 07:16 |
| Малки overclocking проблем .... | Джими Шапка | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 6 април 2008 17:05 |
| DVD дискове са признати като CD дискове? | Axegrinder | Дискове & сменяемите носители | 5 | 19 Jan 2008 14:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |