![]() |
|
| |||
| |||
| Σήμερα είδα ένα USB drive 128 meg περίπου το μέγεθος ενός κλειδιού fob για περίπου $ 13 καναδική. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει μέχρι τώρα. Γνωρίζω ότι είναι μια μικρή ποσότητα μνήμης, αλλά πιστεύετε ότι η πτώση των τιμών εξακολουθεί να είναι σχετικά με αυτά τα πράγματα; Υποθέτω ότι το ποσό των memory stick είναι σχεδόν παρωχημένη; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχουν παντού να φθηνό, το eBay είναι ο καλύτερος που έχω δει εάν έχετε τους από την Κίνα.
| |||
| |||
| HI Παιδιά, που μόλις αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή και mp3 player αλλά όταν εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή μου δεν reconise το usb, εάν κάνω κλικ σε συσκευή διαχειριστή i get μόνο ένα κίτρινο ερωτηματικό μπροστά από το usb. Ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα αυτήν την κάρτα οθόνης Fit in Small υπολογιστή μου; | farayman3 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 21 Νοέμβρη του 2009 10:12 |
| Μικρές πρότυπο εκτυπωτή | pest79456 | Digital Imaging & Printers | 1 | 28 Δεκ. 2008 05:26 |
| Μικρές delima | Fonderplague | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 5 Ιουν 2008 07:16 |
| Μικρό πρόβλημα overclocking .... | Jimmy Hat | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 6 Απρ 2008 17:05 |
| DVD drives αναγνωρίζεται ως μονάδες CD; | Axegrinder | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 19 Ιαν 2008 14:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |