![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ma láttam meg egy 128 USB drive, mint egy kulcs fob mintegy 13 $ kanadai. Úgy gondolom, hogy a legjobban láttam eddig. Tudom, hogy egy kis mennyiségű memória, de mit gondolsz, hogy az árak még mindig a ledobott ez a fajta dolog? Feltételezem, hogy a memória kibír szinte elavult? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ott egyre olcsó mindenhol eBay a legjobb láttam Ha őket Kína.
| |||
| |||
| HI Srácok, most vásárolt egy kamera és mp3 lejátszó, de amikor telepíti a szoftvert a számítógépet nem reconise az USB, ha kattintson Eszközkezelőt én csak egy sárga kérdőjel elé az USB. Köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ez lesz Videókártya Fit in My Small PC-n? | farayman3 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | November 21, 2009 10:12 |
| Kis standard nyomtató | pest79456 | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 28. december 2008 05:26 |
| Kis delima | Fonderplague | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 5. jún 2008 07:16 |
| Kis overclocking probléma .... | Jimmy Hat | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 6. április 2008 17:05 |
| DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2008 14:05 |
| Téma eszközök | |
| |