![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сьогодні я побачив 128 Мег Drive USB розміром із брелок для близько $ 13 канадських. Я думаю, що це найкраще справу я бачив до цього часу. Я знаю, що невелика кількість пам'яті, але ви думаєте, що ціна продовжує падати на такого роду речі? Я думаю, що обсяг пам'яті Stick майже застарілими? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є одержання дешевої скрізь, eBay це найкраще, що я бачив, якщо ви отримуєте їх з Китаю.
| |||
| |||
| HI Хлопці, я тільки що купив камеру і MP3-плеєр, але при встановленні програмного забезпечення комп'ютер не reconise USB, якщо я натисну на Device Manager я просто отримати жовтий знак питання перед USB. Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи буде ця відеокарта поміщається в моїй невеликій комп'ютер? | farayman3 | Графічні карти & Монітори | 5 | 21 листопада 2009 10:12 |
| Малі стандартний принтер | pest79456 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 грудня 2008 05:26 |
| Малі Delima | Fonderplague | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 5 червня 2008 07:16 |
| Малі розгону проблема .... | Jimmy Hat | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 6 квітня 2008 17:05 |
| DVD диски не визнавалися як компакт-диски? | Axegrinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2008 14:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |