![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo včera jsem dostal pop až řekl, že má pevný disk měl nějaký problém, a naléhal, aby se mi zálohovat soubory i restartovány a řekl: "smart" selhání zjištěných? Ví někdo, co způsobuje tento ... Můžu nahradit pevný disk s volnou notebook jedno mám v exteral krabička, ale to by bylo trochu bolesti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuta do Drives & Removable Media fóru.
| |||
| |||
| tak se tam tak jako tak to spravit! |
|
| |||
| |||
| Jste se zmínil, že je bouchnutý nahoru. Zabralo to pop až někdy během zavádění? Nebo to bylo k internetu pop nahoru? Kdyby to bylo během zavádění, pak ano, měli byste zálohovat všechna důležitá data a nahradit pevný disk, budete pravděpodobně chtít používat něco stálé, zvláště pokud se jedná o disk, který váš operační systém je nainstalován. Kdyby to bylo k internetu pop nahoru, pak to nemá smysl, i když je vždy dobré zálohovat důležitá data. Smart co vás upozorní, že pevný disk selže brzy. , Nebo v blízké budoucnosti. Je to systém detekce používaných v BIOSu zkontrolovat pevné disky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PAE a DEP, mohu to udělat a je to chytrá? | Kaže Enji | Operační systémy Windows | 9 | 10. listopadu 2008 18:02 |
| U3 čipové technologie | evilfantasy | Drives & Removable Media | 3 | 15. května 2008 23:41 |
| Word 2007 Smart Umění chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikace | 0 | 18 dubna 2008 08:58 |
| SMART Pozor! Pevný disk selhání bezprostřední | sidewinder | Drives & Removable Media | 6 | 13. ledna 2008 19:04 |
| SMART pevného disku selhání varování | lamialex | Obecné Hardware Chat | 1 | 30. října 2007 12:52 |
| Thread Nástroje | |
| |