![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δικαίωμα χθες το βράδυ πήρα ένα pop up μου λέει ότι σκληρό δίσκο είχε πρόβλημα και μου ζήτησε να υποστηρίξει τα αρχεία i επανεκκίνηση και να λένε έξυπνες αστοχία εντοπιστεί;;; Ξέρει κανείς τι προκαλεί αυτή την ... i μπορεί να αντικαταστήσει τον σκληρό δίσκο με τα ανταλλακτικά ένα σημειωματάριο που έχω exteral σε ένα κουτί, αλλά θα ήταν λίγο πόνο
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετακινήθηκε στην Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα φόρουμ.
| |||
| |||
| Επομένως, υπάρχει, ούτως ή άλλως για να διορθώσετε αυτό! |
|
| |||
| |||
| Είπατε ότι μέχρι popped. Μήπως θα εμφανιστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκκίνησης; Ή ήταν μια διαδικτυακή pop up; Αν ήταν κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, τότε ναι, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα σημαντικά δεδομένα και να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο, που πιθανότατα θα θέλει να χρησιμοποιήσει κάτι μόνιμο, ειδικά αν είναι η μονάδα δίσκου που σας λειτουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένο σε. Αν ήταν μια διαδικτυακή pop up, τότε είναι χωρίς νόημα, αν και είναι πάντα μια καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας. Το SMART πράγμα σας προειδοποιεί ότι το σκληρό δίσκο θα αποτύχει σύντομα. Ή, άμεσα. Είναι ένα σύστημα ανίχνευσης που χρησιμοποιούνται από το BIOS για τον έλεγχο των σκληρών δίσκων. |