![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo sinoć sam pop up kazivanje taj moj hard disk je imao problem i on me pozvao za sigurnosno kopiranje datoteka i ponovno pokretanje i pametnih neuspjeh, rekao je otkriven? se bilo tko znati što uzrokuje ovo ... ja mogu zamijeniti hard disk sa rezervnim prijenosnik jedan sam u exteral kutija za čaj, ali bi bilo malo muka
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Drives & Removable Media forumu.
| |||
| |||
| tako da je svejedno da li ovo popraviti? |
|
| |||
| |||
| Vi se spominje da je popped up. Je li to pop up negdje tokom boot? Ili je internet pop up? Ako je tijekom boot, onda da, trebate sigurnosnu kopiju važnih podataka i bilo koja zamjenjuje hard disk, te htijenje najvjerojatnije želite koristiti nešto trajno, a posebno ako je pogon koji vaš OS je instaliran na. Ako je internet poskočiti, onda je to smisla, mada je uvijek dobra ideja da se sigurnosno kopiranje važnih podataka. Smart stvar upozorava vas da je hard disk neće uspjeti uskoro. Ili, imminently. To je sustav detekcije koristi BIOS provjeriti tvrdo Pogoni. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PAE i DEP, mogu li ja to učiniti, i to pametno? | Kaže Enji | Windows Operating Systems | 9 | 10. studeni 2008 18:02 |
| U3 smart tehnologiju | evilfantasy | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 15. svibanj 2008 23:41 |
| Word 2007 Smart umjetnosti bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. travanj 2008 08:58 |
| SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati | sidewinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 13 siječanj 2008 19:04 |
| SMART hard disk failure warning | lamialex | General Hardware Chat | 1 | 30. listopad 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |