![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobbra Tegnap kaptam egy pop-up mondás, hogy a merevlemezt egy problémát, és arra ösztönözte, hogy készítsen biztonsági másolatot a fájl újraindították, és azt mondta okos hibák érzékelése??? Tudja valaki mi okozza ezt ... i pótolhatja a merevlemez egy tartalék egy notebook van a exteral Caddy de lenne egy kis fájdalom
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Átkerül a Drives & Removable Media fórum.
| |||
| |||
| így van egyébként, hogy meg ezt! |
|
| |||
| |||
| Említette, hogy bukkant fel. Vajon felbukkan valamikor a boot? Vagy ez egy internetes pop up? Ha ez alatt az indító, akkor igen, akkor vissza minden fontos adatot, és cserélje ki a merevlemezt, akkor nagy valószínűséggel szeretnénk használni egy állandó, különösen akkor, ha a meghajtó, hogy az operációs rendszer telepítve van. Ha ez volt a pop-up internet, akkor értelmetlen, bár ez mindig egy jó ötlet biztonsági másolatot készíteni a fontos adatokról. A SMART dolog figyelmeztet, hogy a merevlemez nem fog hamarosan. , Vagy a közeljövőben. Ez a rendszer használható a BIOS ellenőrzi a merevlemezek. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PAE és DEP, tudom csinálni, és ez a smart? | Kaže Enji | A Windows operációs rendszerek | 9 | 10. november 2008 18:02 |
| U3 intelligens technológia | evilfantasy | Drives & Removable Media | 3 | 15. május 2008 23:41 |
| Word 2007 Smart Art bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. április 2008 08:58 |
| SMART Figyelem! Merevlemez hiba küszöbön | Sidewinder | Drives & Removable Media | 6 | 13. január 2008 19:04 |
| SMART merevlemezt hiba figyelmeztetés | lamialex | Általános fémáru Chat | 1 | 30. október 2007 12:52 |
| Téma eszközök | |
| |