![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזכות אמש יש לי pop up אומרת כי הכונן הקשיח שלי היתה בעיה וזה דחק אותי כדי לגבות את הקבצים מחדש אני והוא אמר חכם כשל זוהה? מישהו יודע מה זה גורם ... אני יכול להחליף את הכונן הקשיח עם חילוף אחד יש לי מחברת של exteral caddy אבל זה יהיה קצת כאב
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע כוננים & נשלפת הפורום.
| |||
| |||
| לשם כך היא בכל זאת על מנת לתקן את זה! |
|
| |||
| |||
| אתה הזכיר כי popped למעלה. האם זה pop up מתישהו במהלך האתחול? או שזה היה אינטרנט pop up? אם זה היה במהלך האתחול, אז כן, יש לגבות כל הנתונים החשובים ולהחליף את הכונן הקשיח, אתה כנראה רוצה להשתמש משהו קבוע, במיוחד אם הוא הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה שלך ב. אם זה היה אינטרנט POP המצב, אז זה חסר משמעות, אם כי הוא תמיד רעיון טוב כדי לגבות את הנתונים החשובים. על דבר חכם מזהירה אותך כי הכונן הקשיח ייכשל בקרוב. לחלופין, imminently. זוהי מערכת זיהוי המשמשים את ה-BIOS כדי לבדוק את כוננים קשיחים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PAE ו 'מניעת ביצוע נתונים', אני יכול לעשות את זה ואת זה חכם? | Kaze Enji | מערכות ההפעלה Windows | 9 | -10 נובמבר 2008 18:02 |
| טכנולוגיית U3 חכם | evilfantasy | כוננים & נשלפת | 3 | ה -15 במאי 2008 23:41 |
| Word 2007 אמנות באג חכם? | rockyshred336699 | חבילות Office & Applications | 0 | 18 אפריל 2008 08:58 |
| Smart אזהרה! הכונן הקשיח כשל ממשמש ובא | sidewinder | כוננים & נשלפת | 6 | 13 ינואר 2008 19:04 |
| Smart הכונן הקשיח כשל אזהרה | lamialex | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 30 אוקטובר 2007 12:52 |
| שרשרת כלים | |
| |