![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| teisė last night I got a pop-up sakydamas, kad mano kietasis diskas buvo problema, ir ji primygtinai manęs atsargines failų ir vėl, ir ji pasakė protingas nustatytas gedimas? Ar kas nors žino, kas sukelia šį ... galiu pakeisti kietąjį diską su atsarginėmis Notebook viena turiu exteral Caddy, tačiau jis turėtų būti iš skausmo bitų
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į Drives & Removable Media Forumas.
| |||
| |||
| tai yra ten vistiek Norėdami išspręsti šią problemą! |
|
| |||
| |||
| Jūs minėjote, kad popped up. Ar tai iššokantį kartais per boot? Arba ji internete pop-up? Jei jis buvo per boot, tada taip, jūs turite atsarginę kopiją visus svarbius duomenis ir pakeisti kietąjį diską, jūs tikriausiai norite pasinaudoti kažko nuolatinis, ypač jei ji yra diskas, kad OS įdiegta. Jei jis buvo internete pop-up, tada jis yra bereikšmis, nors ji visada gera idėja atsargines kopijas svarbių duomenų. SMART dalykas perspėja, kad jūsų standžiajame diske, žlugs greičiau. Arba, artimiausiu metu. Tai aptikimo sistema naudoja BIOS patikrinti kietus diskus. |