![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo včera som dostal pop až povedal, že má pevný disk mal nejaký problém, a naliehal, aby sa mi zálohovať súbory aj reštartuje a povedal: "smart" zlyhania zaznamenaných? Vie niekto, čo spôsobuje tento ... Môžem nahradiť pevný disk s voľnou notebook jedno mám v exteral krabička, ale to by bolo trochu bolesti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do Drives & Removable Media fóre.
| |||
| |||
| tak sa tam tak ako tak to spravit! |
|
| |||
| |||
| Ste sa zmienil, že je bouchnutý hore. Zabralo to pop až niekedy počas zavádzania? Alebo to bolo k internetu pop hore? Keby to bolo počas zavádzania, potom áno, mali by ste si zálohovať všetky dôležité dáta a nahradiť pevný disk, pravdepodobne budete chcieť používať niečo stála, najmä ak sa jedná o disk, ktorý váš operačný systém je nainštalovaný. Keby to bolo na internete pop hore, potom to nemá zmysel, aj keď je vždy dobré zálohovať dôležité dáta. Smart čo vás upozorní, že pevný disk zlyhá čoskoro. , Alebo v blízkej budúcnosti. Je to systém odhaľovania používaných v BIOSu skontrolovať pevné disky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PAE a DEP, môžem to urobiť a je to múdra? | Kaže Enji | Operačné systémy Windows | 9 | 10. novembra 2008 18:02 |
| U3 čipovej technológie | evilfantasy | Drives & Removable Media | 3 | 15. mája 2008 23:41 |
| Word 2007 Smart Umenie chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikácie | 0 | 18 apríla 2008 08:58 |
| SMART Pozor! Pevný disk zlyhania bezprostrednej | SideWinder | Drives & Removable Media | 6 | 13. januára 2008 19:04 |
| SMART pevného disku zlyhanie varovania | lamialex | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30. októbra 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |