![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| право синоћ сам поп уп казивање тај мој хард диск је имао проблем и он ме позвао за безбедносно копирање датотека и поново покретање и паметних неуспех, рекао је откривен? се било ко кноткле шта узрокује ово ... ја могу заменити хард диск са резервним преносник један сам у екстерал кутија за чај, али би било мало мука
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Дривес & Ремовабле Медиа форуму.
| |||
| |||
| тако да је свеједно да ли ово поправити? |
|
| |||
| |||
| Ви се помиње да је поппед уп. Да ли је то поп уп негде током боот? Или је интернет поп уп? Ако је током боот, онда да, треба да резервну копију важних података и било која замењује хард диск, те воља највјероватније желите користити нешто трајно, а посебно ако је погон који ваш ОС је инсталиран на. Ако је интернет поскочити, онда је то смисла, мада је увек добра идеја да се безбедносно копирање важних података. Смарт ствар упозорава вас да је хард диск неће успети ускоро. Или, имминентлы. То је систем детекције користи БИОС проверити тврд Погони. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПАЕ и ДЕП, могу ли ја то учинити, и то паметно? | Каже Ењи | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 10 новембар 2008 18:02 |
| У3 смарт технологију | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 15 мај 2008 23:41 |
| Уорд 2007 Смарт уметности буг? | роцкысхред336699 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| СМАРТ Упозорење! Хард диск неуспех предстојати | сидеуиндер | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 13 јануар 2008 19:04 |
| СМАРТ хард диск фаилуре уарнинг | ламиалекс | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 30 октобар 2007 12:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |