![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право останньої ночі я отримав спливаючому кажу, що мій жорсткий диск була проблема, і вона закликала мене для резервного копіювання файлів і перезапущений і він сказав Smart нездатність виявити?? Хто-небудь знає, що причини цього ... Я можу замінити жорсткий диск з однієї запасної ноутбука я маю на exteral Caddy але це буде трохи більше
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхали в знімні диски & медіа-форуму.
| |||
| |||
| так там все одно Щоб це виправити! |
|
| |||
| |||
| Ви згадали, що він виринув. Хіба це спливаюче іноді при завантаженні? Або це інтернет Pop Up? Якщо б це було під час завантаження, то так, вам слід зробити резервну копію важливих даних і замінити жорсткий диск, ви, швидше за все, хочуть використати щось постійно, особливо, якщо це диск, на якому встановлена ОС. Якщо б це було Інтернету спливав, то воно не має сенсу, хоча це завжди гарна ідея створити резервну копію важливих даних. Справа SMART попереджає Вас, що жорсткий диск не вдасться найближчим часом. Або, найближчим часом. Це система виявлення використовуваної BIOS для перевірки жорсткого диска. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PAE і DEP, я можу це зробити, і це розумні? | Kaze Enji | Операційні системи Windows | 9 | 10 листопада 2008 18:02 |
| Технологія U3 Smart | evilfantasy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 15 травня 2008 23:41 |
| Word 2007 Smart Art помилку? | rockyshred336699 | Office Suites & Застосування | 0 | 18 квітня 2008 08:58 |
| SMART Увага! Жорсткий диск неминучий провал | Sidewinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 13 січня 2008 19:04 |
| SMART жорсткого диска попередження провал | lamialex | Генеральний обладнання чат | 1 | 30 жовтня 2007 12:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |