по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

SMART Внимание! Твърд диск недостатъчност непосредствена

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти януари 2008, 19:03
Новите държави Група

Default SMART Внимание! Твърд диск недостатъчност непосредствена

Закупен нов SEAGATE външен твърд диск с автоматично подкрепление. Архивирали лаптоп и десктоп. Има множество файлове (снимки), че няма да копирате от работния плот. Тя е partioned твърдия диск. При повторно зареждане, получи това предупреждение. "Веднага резервната ви данни и мястото на твърдия диск. A недостатъчност може да бъде неизбежно." Може да натиснете F1 за да продължите.

Имам архивирани данни и всичко друго е възможно. Той е бил почти две седмици, тъй като това се наблюдава. Чрез натискане на F1 системата работи нормално. Въпрос: Дали е considence, че това се наблюдава durning резервна? По ваше мнение, да смятате, че това предупреждение, предупреждение, или е в грешка? Вашите коментари и предложения ще бъдат оценени ..

гърмяща змия
Old 6-ти януари 2008, 20:48
Номер на групата

Стартирайте SMART ютилити изключване на BIOS да се види дали той е бил грешка. Ще разберете тогава.

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 7-ми януари, 2008, 16:05
Новите държави Група

Благодаря ви за отговора. Допълнителна информация е необходима. Къде ли SMART ютилити пребивават, твърд диск, BIOS т.н.? Можете показан за пускане на SMART ютилити отвън на BIOS. Не сте сигурни какво точно се има предвид, освен ако не сте просто да активирате SMART комунални услуги (с операционната система) и след това Пусни. Извинявам се за това, че не знае повече за SMART полза. Допълнителна помощ ще бъде оценена.

гърмяща змия
Old 7-ми януари, 2008, 16:08
Номер на групата

Аз имам тази грешка бях на мястото на твърдия диск, но някой може да обясни какво е умна полезност и интелигентни грешки и какво означава

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 7-ми януари, 2008, 16:18
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от гърмяща змия View Post
Благодаря ви за отговора. Допълнителна информация е необходима. Къде ли SMART ютилити пребивават, твърд диск, BIOS т.н.? Можете показан за пускане на SMART ютилити отвън на BIOS. Не сте сигурни какво точно се има предвид, освен ако не сте просто да активирате SMART комунални услуги (с операционната система) и след това Пусни. Извинявам се за това, че не знае повече за SMART полза. Допълнителна помощ ще бъде оценена.

гърмяща змия
Не - имам предвид в рамките на BIOS. На дънни платки съм работил с, това е обикновено subheader в BIOS менюто. Активирайте го от там.
Old 13-ти Януари 2008, 04:05
Член Група

SMART основно писти за диагностика на вашия твърд диск към обувка горе и може да ти кажа в аванс, ако диска е наред, в случай, че е открит проблем и казал на мястото на вашия твърд диск.

Въпреки, че нищо не се е случило още, повярвай ми, че ще. Не бих риск използвайки че карам по-дълго, щях да го замени най-скоро.
Old 13-ти Януари 2008, 19:04
Новите държави Група

Благодаря, аз дойдох до същото заключение. Аз вече са закупили нов твърд диск, но havent имаше шанс да инсталирате.

Имам били обмислят много други въпроси, като например: Ще ми копие на Windows XP работи с новите 320Gb твърд диск,

Ще Windows автоматично да присвоите новото устройство desiginations на нов твърд диск и свързаните с диск и външни дискове,

Ако мога да използвам моя външен резервен твърд диск, за да възстановите данните на нов твърд диск като се има предвид факта, че данните бяха подкрепени от partioned шофират,

Ако там е имало да се запишете за съществуващите програми на твърдия диск (за повреден диск, но все още работи), които дойдоха, инсталирани на компютъра (без диск е налична).

Както виждате аз съм просто пълен с въпроси. Ако имате някакви отговори Бих оценявам.

гърмяща змия
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Alienware лаптоп Hard Drive Неизпълнение Ulfrinn Дискове & сменяемите носители 4 16-ти октомври, 2009 20:18
Hard Drive Неспазването? naza911 Дискове & сменяемите носители 1 29 Окт 2008 12:46
Възможни твърдия диск недостатъчност Роб Дискове & сменяемите носители 5 14-ти септември 2008 10:35
SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение lamialex Общи Хардуер Чат 1 30 октомври 2007 год. 12:52
Smart недостатъчност открито: О Cew27 Дискове & сменяемите носители 3 27 Окт 2007 17:56
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc