![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zakoupeno nové Seagate externí pevný disk s automatickou zálohu. Zálohovány notebooku a desktopu. Docházelo k četným soubory (fotografie), která by neměla kopírovat z počítače. Je to partioned pevný disk. Na re-boot, obdržel toto upozornění. "Okamžitě zálohování vašich dat a nahradit pevný disk. Neprodloužení může být bezprostřední." Dalo by se pokračovat stisknutím klávesy F1. Mám zálohu dat, a všechno ostatní je to možné. Bylo téměř dva týdny, protože k tomu došlo. Stiskem F1 systém funguje normálně. OTÁZKA: Je to considence, že k tomu došlo durning záložní? Podle vašeho názoru, že si myslíte, že toto varování, nebo je chyba v varování? Vaše připomínky a náměty ocení .. sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spusťte SMART utility z BIOSu, jestli to byla chyba. Budete pak vědět.
| |||
| |||
| Děkuji za Vaši odpověď. Další informace jsou zapotřebí. Odkud SMART utility bydlet, pevný disk, BIOS atd.? Ty uvedené spustit SMART utility mimo BIOS. Nejste si jisti, co přesně znamená, pokud si jednoduše aktivovat SMART utility (s operačním systémem) a poté Spustit. Omlouvám se za to dozvědět se více o SMART utility. Další pomoc by jistě ocení. sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já mám tuto chybu jsem musel vyměnit pevný disk, ale mohl by někdo vysvětlit, co to je chytré utility a chytré chyb a co znamenají
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| SMART podstatě řídí diagnostické na vašich pevných disků v naběhnout a můžete říct předem, v případě, že disk je v pořádku, v případě, že zjistí problém a říkal nahradit váš pevný disk. I když zatím nic nestalo, věř mi, že bude. Nechtěl jsem, že riziko pomocí disku déle, bych jej nahradit asap. |
|
| |||
| |||
| Díky, já jsem přišel ke stejnému závěru. Již jsem koupil nový pevný disk, ale havent měli možnost nainstalovat. Byl jsem přemýšlel mnoho dalších otázek, jako např.: mé kopii systému Windows XP pracovat s novým 320GB pevný disk, Bude systém Windows automaticky přiřadí nové jednotky desiginations na nový pevný disk a související disk a externí disky, Pokud mohu použít můj externí záložní disk pro obnovení dat na nový pevný disk s ohledem na skutečnost, že data byla podpořena z partioned mechanika, Pokud došlo k uložení jakýchkoli programů na stávající oblasti pevného disku (v vadného disku, ale stále funkční), které se stalo instalované v počítači (bez disku je k dispozici). Jak vidíte, jsem plná otázek. Pokud máte nějaké odpovědi bych ocenil. sidewinder |