![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Αγορά νέου Seagate εξωτερικό σκληρό δίσκο με αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Υποστηρίζεται laptop και desktop. Είχε πολλά αρχεία (φωτογραφίες) ότι δεν θα αντιγράψετε από desktop. Είναι ένα partioned σκληρό δίσκο. Στις εκ νέου εκκίνηση, η οποία ελήφθη σε αυτή την προειδοποίηση. "Αμέσως backup τα δεδομένα σας και να αντικατασταθεί η μονάδα σκληρού δίσκου. Μια αποτυχία μπορεί να είναι επικείμενη." Μπορείτε να πατήστε το πλήκτρο F1 για να συνεχίσει.
Έχω την υποστήριξη των δεδομένων και οτιδήποτε άλλο είναι δυνατό. Έχει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που συνέβη αυτό. Πατώντας το πλήκτρο F1 το σύστημα λειτουργεί κανονικά. ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι ένα considence ότι αυτό συνέβη durning ένα αντίγραφο ασφαλείας; Κατά τη γνώμη σας, νομίζετε ότι αυτή η προειδοποίηση, ή είναι η προειδοποίηση κατά λάθος; Τα σχόλιά σας και τις προτάσεις τους θα εκτιμηθεί .. SideWinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα SMART από το BIOS για να δείτε αν ήταν ένα λάθος. Θα ξέρετε τότε.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Πρόσθετες πληροφορίες. Πού το SMART χρησιότητας κατοικούν, σκληρό δίσκο, BIOS κλπ; Μπορείτε να εκτελέσετε το ανέφερε SMART χρησιότητας εκτός από το BIOS. Δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς σημαίνει απλά αν δεν ενεργοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα SMART (με το λειτουργικό σύστημα) και κατόπιν Run. Ζητώ συγγνώμη που δεν γνωρίζουν περισσότερα για το SMART χρησιμότητα. Συμπληρωματική βοήθεια θα ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτη.
SideWinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πήρα αυτό το λάθος που είχα για την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου, αλλά θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει ποια είναι η χρησιμότητα και η έξυπνη έξυπνη σφάλματα και τη σημασία τους
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
SMART βασικά τρέχει ένα διαγνωστικό για τις μονάδες σκληρού δίσκου κατά την εκκίνηση μέχρι και μπορώ να σας πω εκ των προτέρων εάν ο δίσκος είναι εντάξει, σε περίπτωση που σας έχει εντοπίσει ένα πρόβλημα και είπα να αντικαταστήσει τον σκληρό σας δίσκο.
Ακόμη και αν δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, θα μου εμπιστοσύνη. Δεν θα του κινδύνου με τη χρήση που οδηγούν πλέον, θα αντικαταστήσει ASAP. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ, έχω καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Έχω ήδη αγοράσει ένα νέο σκληρό δίσκο, αλλά havent είχε την ευκαιρία να εγκαταστήσετε.
Έχω ΣΚΕΨΕΙΣ πολλά άλλα θέματα, όπως: Θα μου αντιγράφου των Windows XP λειτουργούν με το νέο σκληρό δίσκο 320GB, Θα παράθυρα αυτόματα αντιστοιχίσετε νέο δίσκο desiginations στο νέο σκληρό δίσκο και τις συναφείς και εξωτερικές μονάδες δίσκου, Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το εξωτερικό backup σκληρό δίσκο για την επαναφορά των δεδομένων στο νέο σκληρό δίσκο υπόψη το γεγονός ότι τα στοιχεία που αυτή υποστηρίχθηκε και από μια μονάδα δίσκου partioned, Αν υπήρχε για να αποθηκεύσετε τα προγράμματα για τα υπάρχοντα σκληρό δίσκο (το ελαττωματικό δίσκο, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται) που άρχισε εγκατεστημένο στον υπολογιστή (δίσκος δεν υπάρχει). Όπως βλέπετε είμαι λίγο γεμάτη ερωτήματα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απαντήσεις Θα εκτιμούσα. SideWinder |