manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati

Reply

Thread Tools
Old 6 sječnja 2008, 19:03
Novi član grupe

Default SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati

Kupljen novi SEAGATE vanjski tvrdi disk sa automatskim backup. Podupirač gore laptop i desktop. Imala brojne datoteke (slike) koje ne bi kopirali iz desktop. To je partioned disku. Na re-boot, primili ovo upozorenje. "Odmah backup vaših podataka i zamijenite hard disk. A neuspjeh svibanj predstojati." Moglo bi pritisnite F1 za nastavak.

Imam sigurnosne kopije podataka i sve ostalo što je moguće. To je gotovo dva tjedna od ovog događaja. Pritiskom na F1 sustav djeluje normalno. Pitanje: Da li je to considence koja se dogodila ove durning backup? Po vašem mišljenju, da li vi vjerujete ovo upozorenje, ili je upozorenje na pogrešku? Vaši komentari i sugestije će biti dobrodošla ..

sidewinder
Old 6 sječnja 2008, 20:48
Donatorska Grupa

Pokrenite uslužni SMART isključeno BIOS da vidi je li to bila pogreška. Znat ćete onda.

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 7. siječanj 2008, 16:05
Novi član grupe

Hvala na odgovoru. Dodatne informacije potrebne. Gdje se smart utility prebivalište, hard disk, BIOS, itd.? Vi naznačili da biste pokrenuli uslužni program SMART izvan BIOS. Ne znam točno što je značilo osim ako jednostavno aktivirati SMART Utility (s operativnog sustava), a zatim Run. Ja se ispričavamo za ne znajući više o SMART utility. Dodatna pomoć bi bilo poštovati.

sidewinder
Old 7 siječnja 2008, 16:08
Donatorska Grupa

ja je dobio ovaj greška sam morao zamijeniti hard disk, ali bi mogao netko objasniti što su smart i smart utility greške su i šta oni znače

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 7 siječnja 2008, 16:18
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by sidewinder View Post
Hvala na odgovoru. Dodatne informacije potrebne. Gdje se smart utility prebivalište, hard disk, BIOS, itd.? Vi naznačili da biste pokrenuli uslužni program SMART izvan BIOS. Ne znam točno što je značilo osim ako jednostavno aktivirati SMART Utility (s operativnog sustava), a zatim Run. Ja se ispričavamo za ne znajući više o SMART utility. Dodatna pomoć bi bilo poštovati.

sidewinder
Ne - Mislim unutar BIOS-a. Matične ploče na sam radila s, to je obično u BIOS subheader izbornika. Uključiti ga odande.
Old 13 siječanj 2008, 04:05
Member Group

SMART osnovi dijagnostičkih teče na vaš tvrdi diskovi na čizma gore i mogu ti reći unaprijed ako je disk je ok, u Vašem slučaju to je uočio problem i rekao vam da zamijenite hard disk.

Iako se nista nije desilo još, vjerujte mi to će i učiniti. Ne bih rizik da koristite bilo koji voziti duže, ja bih ga što prije zamijeniti.
Old 13 siječanj 2008, 19:04
Novi član grupe

Hvala, ja sam došao do istih zaključaka. Već sam kupio novi hard disk, ali luka je imala priliku za instaliranje.

Sam prebiraše mnogih drugih pitanja kao što su: Da li je moja kopija sustava Windows XP za rad sa novim 320Gb hard disk,

Windows će automatski dodijeliti novi pogon desiginations na novi hard disk i pridružene disk i vanjski diskovi,

Ako ja mogu koristiti backup moj vanjski hard disk za vraćanje podataka na novi tvrdi disk s obzirom na činjenicu da je sigurnosne kopije podataka iz partioned pogona,

Ako postoje bilo koje je za spremanje programa na postojeći hard disk (disk je neispravan, ali još uvijek rade) da dođe instaliran na računalo (bez diska dostupno).

Kao što možete vidjeti ja sam samo puna pitanja. Ako imate bilo kakav odgovor bih zahvalan.

sidewinder
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.