kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

SMART Figyelem! Merevlemez hiba küszöbön

Reply

Téma eszközök
Old Január 6, 2008, 19:03
Új tag Csoport

Default SMART Figyelem! Merevlemez hiba küszöbön

Vásárolt Seagate új külső merevlemezt az automatikus mentés. Alátámasztani laptop és iskolapad. Ha több kép (fotó), hogy nem másolja az asztalon. Ez egy partioned merevlemezre. A re-boot, megkapta ezt a figyelmeztetést. "Közvetlenül a mentés meg az adatokat, és a helyébe merevlemezt. Elmulasztása is küszöbön áll." Azt is nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz.

Van alátámasztott adatok és minden más lehetséges. Ez már majdnem két hétig, mivel ez történt. Nyomja meg az F1 a rendszer működik, normális. Kérdés: Ez egy considence, hogy ez történt durning a backup? Az Ön véleménye szerint, Ön szerint ez a figyelmeztetés, vagy a figyelmeztetést a hiba? Meg észrevételeit és javaslatait is lehetne ..

Sidewinder
Old Január 6, 2008, 20:48
Donor Group

Futtassa a SMART segédprogram le a BIOS-hoz lát ha ez volt a hiba. Te tudod majd.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 7, 2008, 16:05
Új tag Csoport

Köszönöm a választ. További információkra van szükség. Hol lakik a SMART segédprogram, hard drive, a BIOS, stb? Azt jelzi, hogy fut a SMART közüzemi kívül a BIOS-ban. Nem biztos benne, hogy pontosan mit kell érteni, hacsak nem egyszerűen aktiválja a SMART segédprogram (az operációs rendszer), majd a Futtatás parancsra. Elnézést kérek, hogy nem tudta, többet a SMART segédprogramot. További segítség lenne méltányol.

Sidewinder
Old Január 7, 2008, 16:08
Donor Group

én kapott ez hiba volt, hogy a merevlemez, de lehet valaki elmagyarázza, mi az okos és intelligens segédprogram a hibák, és mit értenek

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Január 7, 2008, 16:18
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Sidewinder View Post
Köszönöm a választ. További információkra van szükség. Hol lakik a SMART segédprogram, hard drive, a BIOS, stb? Azt jelzi, hogy fut a SMART közüzemi kívül a BIOS-ban. Nem biztos benne, hogy pontosan mit kell érteni, hacsak nem egyszerűen aktiválja a SMART segédprogram (az operációs rendszer), majd a Futtatás parancsra. Elnézést kérek, hogy nem tudta, többet a SMART segédprogramot. További segítség lenne méltányol.

Sidewinder
Nem - Úgy értem be a BIOS. Az alaplapok már dolgozott együtt, ez általában egy subheader a BIOS menüből. Aktiváljuk azt onnan.
Old Január 13, 2008, 04:05
Csoport tagja

SMART alapvetően diagnosztikai fut be a merevlemezeket a boot és nem mondom előre, ha a lemez rendben van, az Ön esetében ez azt észlelte a problémát, és mondta, hogy cserélje ki merevlemezére.

Bár semmi nem történt még, hogy bízik bennem. Én nem használó kockázata, hogy vezessen tovább, akkor a helyébe asap.
Old Január 13, 2008, 19:04
Új tag Csoport

Kösz, azért jöttem, hogy ugyanazt a következtetést. Már vásárolt egy új merevlemezt, de havent volt az esély arra, hogy telepítse.

Már töprengett sok más olyan kérdéseket, mint: Az én Windows XP működni az új 320GB merevlemez,

Majd a Windows automatikusan kiosztja új meghajtó desiginations Az új merevlemezt és kapcsolódó lemez és a külső meghajtók,

Ha meg tudom használni a külső merevlemezt, biztonsági másolatot, hogy visszaállítsa az adatokat az új merevlemezt, figyelembe véve azt a tényt, hogy az adatok alátámasztani a partioned meghajtójába,

Ha van olyan, hogy mentse a már meglévő programok merevlemezt (a meghajtó a hibás, de még mindig működik), amit telepíteni a számítógépre (lemez nem áll rendelkezésre).

Amint látod Én csak teli kérdés. Ha bármilyen választ Nagyra értékelném.

Sidewinder
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.