![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Vásárolt Seagate új külső merevlemezt az automatikus mentés. Alátámasztani laptop és iskolapad. Ha több kép (fotó), hogy nem másolja az asztalon. Ez egy partioned merevlemezre. A re-boot, megkapta ezt a figyelmeztetést. "Közvetlenül a mentés meg az adatokat, és a helyébe merevlemezt. Elmulasztása is küszöbön áll." Azt is nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz.
Van alátámasztott adatok és minden más lehetséges. Ez már majdnem két hétig, mivel ez történt. Nyomja meg az F1 a rendszer működik, normális. Kérdés: Ez egy considence, hogy ez történt durning a backup? Az Ön véleménye szerint, Ön szerint ez a figyelmeztetés, vagy a figyelmeztetést a hiba? Meg észrevételeit és javaslatait is lehetne .. Sidewinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Futtassa a SMART segédprogram le a BIOS-hoz lát ha ez volt a hiba. Te tudod majd.
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a választ. További információkra van szükség. Hol lakik a SMART segédprogram, hard drive, a BIOS, stb? Azt jelzi, hogy fut a SMART közüzemi kívül a BIOS-ban. Nem biztos benne, hogy pontosan mit kell érteni, hacsak nem egyszerűen aktiválja a SMART segédprogram (az operációs rendszer), majd a Futtatás parancsra. Elnézést kérek, hogy nem tudta, többet a SMART segédprogramot. További segítség lenne méltányol.
Sidewinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
én kapott ez hiba volt, hogy a merevlemez, de lehet valaki elmagyarázza, mi az okos és intelligens segédprogram a hibák, és mit értenek
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
SMART alapvetően diagnosztikai fut be a merevlemezeket a boot és nem mondom előre, ha a lemez rendben van, az Ön esetében ez azt észlelte a problémát, és mondta, hogy cserélje ki merevlemezére.
Bár semmi nem történt még, hogy bízik bennem. Én nem használó kockázata, hogy vezessen tovább, akkor a helyébe asap. |
|
|
|||
|
|||
|
Kösz, azért jöttem, hogy ugyanazt a következtetést. Már vásárolt egy új merevlemezt, de havent volt az esély arra, hogy telepítse.
Már töprengett sok más olyan kérdéseket, mint: Az én Windows XP működni az új 320GB merevlemez, Majd a Windows automatikusan kiosztja új meghajtó desiginations Az új merevlemezt és kapcsolódó lemez és a külső meghajtók, Ha meg tudom használni a külső merevlemezt, biztonsági másolatot, hogy visszaállítsa az adatokat az új merevlemezt, figyelembe véve azt a tényt, hogy az adatok alátámasztani a partioned meghajtójába, Ha van olyan, hogy mentse a már meglévő programok merevlemezt (a meghajtó a hibás, de még mindig működik), amit telepíteni a számítógépre (lemez nem áll rendelkezésre). Amint látod Én csak teli kérdés. Ha bármilyen választ Nagyra értékelném. Sidewinder |