פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

Smart אזהרה! הכונן הקשיח כשל ממשמש ובא

Reply

שרשרת כלים
Old 6 ינואר 2008, 19:03
קבוצת חברות חדשות

Default Smart אזהרה! הכונן הקשיח כשל ממשמש ובא

נרכש חדש Seagate כונן קשיח חיצוני עם גיבוי אוטומטי. מגובים הנייד ואת שולחן העבודה. אילו קבצים רבים (תמונות), כי לא היה העתק של שולחן העבודה. זהו כונן קשיח partioned. ביום אתחול מחדש, קיבלה אזהרה זו. "מיד גיבוי נתונים ולהחליף את הכונן הקשיח. כישלון עלול להיות ממשמש ובא." אתה יכול להמשיך הקש F1.

יש לי גיבוי של נתונים והכל אפשרי אחר. זה כבר כמעט שבועיים מאז זה התרחש. באמצעות לחיצה על F1 המערכת פועלת בדרך כלל. שאלה: האם זה considence כי זה התרחש durning גיבוי? הדעה שלך, האם אתה מאמין אזהרה, או האזהרה היא בטעות? הערות והצעות שלך יהיה מוערך ..

sidewinder
Old 6 ינואר 2008, 20:48
קבוצת תורמים

הפעל את תוכנית השירות חכמים ממני את ה-BIOS כדי לראות אם הוא היה טעות. אז תדע.

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 7 ינואר 2008, 16:05
קבוצת חברות חדשות

תודה על תשובתך. פרטים נוספים נחוץ. מאיפה את תוכנית השירות תושבים חכמים, כונן קשיח, ה-BIOS וכו '? אתה עולה חכמים כדי להפעיל את תוכנית השירות החיצוני של ה-BIOS. לא בטוח מה בדיוק הוא התכוון אלא אם כן אתה פשוט להפעיל את תוכנית השירות חכם (בעל מערכת הפעלה) ולאחר מכן הפעלה. אני מתנצל על שלא בידיעה נוסף על כלי השירות חכם. סיוע נוסף היה בהחלט להיות ךיתורעה.

sidewinder
Old 7 ינואר 2008, 16:08
קבוצת תורמים

יש לי שגיאה הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח אבל מישהו יכול להסביר מה חכם תוכנית השירות ואת שגיאות הם חכמים ומה שהם מתכוון

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 7 ינואר 2008, 16:18
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sidewinder View Post
תודה על תשובתך. פרטים נוספים נחוץ. מאיפה את תוכנית השירות תושבים חכמים, כונן קשיח, ה-BIOS וכו '? אתה עולה חכמים כדי להפעיל את תוכנית השירות החיצוני של ה-BIOS. לא בטוח מה בדיוק הוא התכוון אלא אם כן אתה פשוט להפעיל את תוכנית השירות חכם (בעל מערכת הפעלה) ולאחר מכן הפעלה. אני מתנצל על שלא בידיעה נוסף על כלי השירות חכם. סיוע נוסף היה בהחלט להיות ךיתורעה.

sidewinder
לא - אני מתכוון בתוך ה-BIOS. ביום motherboards אני כבר עובד עם, זה בדרך כלל ב-BIOS subheader בתפריט. להפעיל אותה משם.
Old 13 ינואר 2008, 04:05
חבר קבוצת

Smart בעצם פועל א אבחון על כוננים קשיחים בשעה האתחול למעלה והוא יכול להגיד לך מראש אם הדיסק הוא טוב, במקרה שלך זה זיהה בעיה ואמרתי לך להחליף את הכונן הקשיח.

למרות שעדיין לא קרה שום דבר, תאמין לי שזה יהיה. לא הייתי משתמש הסיכון כי הכונן יותר, הייתי מחליף אותו בהקדם האפשרי.
Old 13 ינואר 2008, 19:04
קבוצת חברות חדשות

תודה, אני צריכה להגיע אותה מסקנה. אני כבר נרכש כונן קשיח חדש אבל havent היה סיכוי להתקין.

אני כבר pondering רבות אחרות שאלות כגון: האם את העותק של Windows XP עם העבודה החדש 320Gb כונן קשיח,

האם Windows להקצות באופן אוטומטי כונן חדש desiginations על הכונן הקשיח החדש ושל Associated וחיצוניים כונני דיסק,

אם אני יכול להשתמש שלי גיבוי כונן קשיח חיצוני כדי לשחזר נתונים על הכונן הקשיח החדש בהתחשב בעובדה כי נתוני הגיבוי של הכונן partioned,

אם היה כל לשמור על התוכניות הקיימות בכונן הקשיח (את כונן פגום אך עדיין עובדים), אשר הגיע מותקן על המחשב (דיסק לא זמין).

כפי שאתה יכול לראות, אני פשוט מלא שאלות. אם יש לך תשובות הייתי מעריך.

sidewinder
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.