![]() |
|
|
|||
|
|||
|
נרכש חדש Seagate כונן קשיח חיצוני עם גיבוי אוטומטי. מגובים הנייד ואת שולחן העבודה. אילו קבצים רבים (תמונות), כי לא היה העתק של שולחן העבודה. זהו כונן קשיח partioned. ביום אתחול מחדש, קיבלה אזהרה זו. "מיד גיבוי נתונים ולהחליף את הכונן הקשיח. כישלון עלול להיות ממשמש ובא." אתה יכול להמשיך הקש F1.
יש לי גיבוי של נתונים והכל אפשרי אחר. זה כבר כמעט שבועיים מאז זה התרחש. באמצעות לחיצה על F1 המערכת פועלת בדרך כלל. שאלה: האם זה considence כי זה התרחש durning גיבוי? הדעה שלך, האם אתה מאמין אזהרה, או האזהרה היא בטעות? הערות והצעות שלך יהיה מוערך .. sidewinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הפעל את תוכנית השירות חכמים ממני את ה-BIOS כדי לראות אם הוא היה טעות. אז תדע.
|
|||
|
|||
|
תודה על תשובתך. פרטים נוספים נחוץ. מאיפה את תוכנית השירות תושבים חכמים, כונן קשיח, ה-BIOS וכו '? אתה עולה חכמים כדי להפעיל את תוכנית השירות החיצוני של ה-BIOS. לא בטוח מה בדיוק הוא התכוון אלא אם כן אתה פשוט להפעיל את תוכנית השירות חכם (בעל מערכת הפעלה) ולאחר מכן הפעלה. אני מתנצל על שלא בידיעה נוסף על כלי השירות חכם. סיוע נוסף היה בהחלט להיות ךיתורעה.
sidewinder |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יש לי שגיאה הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח אבל מישהו יכול להסביר מה חכם תוכנית השירות ואת שגיאות הם חכמים ומה שהם מתכוון
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
|
|
|
|||
|
|||
|
Smart בעצם פועל א אבחון על כוננים קשיחים בשעה האתחול למעלה והוא יכול להגיד לך מראש אם הדיסק הוא טוב, במקרה שלך זה זיהה בעיה ואמרתי לך להחליף את הכונן הקשיח.
למרות שעדיין לא קרה שום דבר, תאמין לי שזה יהיה. לא הייתי משתמש הסיכון כי הכונן יותר, הייתי מחליף אותו בהקדם האפשרי. |
|
|
|||
|
|||
|
תודה, אני צריכה להגיע אותה מסקנה. אני כבר נרכש כונן קשיח חדש אבל havent היה סיכוי להתקין.
אני כבר pondering רבות אחרות שאלות כגון: האם את העותק של Windows XP עם העבודה החדש 320Gb כונן קשיח, האם Windows להקצות באופן אוטומטי כונן חדש desiginations על הכונן הקשיח החדש ושל Associated וחיצוניים כונני דיסק, אם אני יכול להשתמש שלי גיבוי כונן קשיח חיצוני כדי לשחזר נתונים על הכונן הקשיח החדש בהתחשב בעובדה כי נתוני הגיבוי של הכונן partioned, אם היה כל לשמור על התוכניות הקיימות בכונן הקשיח (את כונן פגום אך עדיין עובדים), אשר הגיע מותקן על המחשב (דיסק לא זמין). כפי שאתה יכול לראות, אני פשוט מלא שאלות. אם יש לך תשובות הייתי מעריך. sidewinder |