mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

SMART Įspėjimas! Kietojo disko gedimo neišvengiamai

Reply

Temos įrankiai
Old 6 sausis 2008, 19:03
Naujas Narys

Default SMART Įspėjimas! Kietojo disko gedimo neišvengiamai

Įsigyta nauja Seagate išorinį kietąjį diską su automatinio atsarginės kopijos. Paremtas nešiojamuosius kompiuterius ir darbalaukį. Turėjo daug failų (nuotraukų), kad nebūtų kopija iš darbastalio. Tai partioned kietajame diske. Pakartotinio paleidimo, gavo šį įspėjimą. "Tuoj kopijuoti informaciją ir pakeisti kietąjį diską. Nepakankamumas gali būti neišvengiamas." Galima paspauskite F1, kad tęsti.

Turiu paremta duomenimis ir visa, kas įmanoma. Ji buvo beveik dvi savaites, nes tai įvyko. Paspaudus F1 sistema veikia įprastai. Klausimas: Ar considence, kad tai įvyko Metu atsarginę kopiją? Jūsų nuomone, ar manote, kad tai įspėjimas, arba per klaidą, įspėjimas? Jūsų komentarai ir pasiūlymai bus vertinami ..

SideWinder
Old 6 sausis 2008, 20:48
Donorų grupės

Pradėti SMART naudingumo išjungti BIOS matyti, jei jis buvo klaida. Jūs žinosite, tada.

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old 7 sausis 2008, 16:05
Naujas Narys

Ačiū už atsakymą. Reikalinga papildoma informacija. Kur SMART naudingumo gyventi, kietasis diskas, BIOS ir pan? Jūs nurodė paleisti SMART naudingumas ne BIOS. Nežinote, ką reiškia, nebent jums tiesiog aktyvuoti SMART komunalines (su sistemos veikimo) ir tada Vykdyti. Atsiprašome už ne žinoti daugiau apie SMART naudingumas. Papildoma parama būtų tikrai vertinama.

SideWinder
Old 7 sausis 2008, 16:08
Donorų grupės

Gavau šios klaidos, man teko pakeisti kietąjį diską, bet gali kas nors paaiškinti, kas Smart naudingumas ir protingas klaidos yra ir ką jie reiškia

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 7 sausis 2008, 16:18
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by SideWinder View Post
Ačiū už atsakymą. Reikalinga papildoma informacija. Kur SMART naudingumo gyventi, kietasis diskas, BIOS ir pan? Jūs nurodė paleisti SMART naudingumas ne BIOS. Nežinote, ką reiškia, nebent jums tiesiog aktyvuoti SMART komunalines (su sistemos veikimo) ir tada Vykdyti. Atsiprašome už ne žinoti daugiau apie SMART naudingumas. Papildoma parama būtų tikrai vertinama.

SideWinder
Ne - aš turiu galvoje viduje BIOS. Apie Portatiles dirbau su ja dažniausiai į BIOS meniu subheader. Įjunkite jį iš ten.
Old Sausis 13, 2008, 04:05
Narys

SMART esmės veikia diagnostikos jūsų kietuosius diskus per boot up ir jums galiu pasakyti iš anksto, jei diskas yra OK, jūsų atveju jis aptiko problemą ir sakiau jums pakeisti kietąjį diską.

Nors nieko neįvyko dar pasitikite man tai bus. Aš nebūtų rizikos, kad naudojant vairuoti ilgiau, aš norėčiau pakeisti jį artimiausiu metu.
Old Sausis 13, 2008, 19:04
Naujas Narys

Ačiū, aš atėjau į tą pačią išvadą. Jau įsigijo naują kietąjį diską, bet neturite turėjo galimybę įdiegti.

Aš jau mąstyti daug kitų klausimų, kaip antai: Ar mano Windows XP "kopiją dirbti su nauja 320GB kietąjį diską,

Ar "Windows" automatiškai priskiria naują diską desiginations į naują kietąjį diską ir susijusios diską ir išorinių diskų

Jei galiu naudoti savo išorės backup kietojo disko atkurti duomenis į naują kietąjį diską, atsižvelgiant į tai, kad duomenys buvo remiama iš partioned vairuoti,

Jei yra kokių nors išsaugoti programų esamą kietojo disko (disko gedimas, bet vis dar dirba), kuris buvo įdiegtas į kompiuterį (ne diske yra).

Kaip matote, aš tik visiškai klausimus. Jei turite atsakyti būčiau dėkingas.

SideWinder
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Removable Media 4 16 spalis 2009 20:18
Hard Drive Failure? naza911 Drives & Removable Media 1 29 spalis 2008 12:46
Galimi kietojo disko gedimo Robb Drives & Removable Media 5 14 rugsėjis 2008 10:35
SMART kietojo disko gedimo įspėjimo lamialex General Hardware Chat 1 30 spalis 2007 12:52
Smart nustatytas gedimas: O Cew27 Drives & Removable Media 3 27 spalis 2007 17:56
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.