![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įsigyta nauja Seagate išorinį kietąjį diską su automatinio atsarginės kopijos. Paremtas nešiojamuosius kompiuterius ir darbalaukį. Turėjo daug failų (nuotraukų), kad nebūtų kopija iš darbastalio. Tai partioned kietajame diske. Pakartotinio paleidimo, gavo šį įspėjimą. "Tuoj kopijuoti informaciją ir pakeisti kietąjį diską. Nepakankamumas gali būti neišvengiamas." Galima paspauskite F1, kad tęsti. Turiu paremta duomenimis ir visa, kas įmanoma. Ji buvo beveik dvi savaites, nes tai įvyko. Paspaudus F1 sistema veikia įprastai. Klausimas: Ar considence, kad tai įvyko Metu atsarginę kopiją? Jūsų nuomone, ar manote, kad tai įspėjimas, arba per klaidą, įspėjimas? Jūsų komentarai ir pasiūlymai bus vertinami .. SideWinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėti SMART naudingumo išjungti BIOS matyti, jei jis buvo klaida. Jūs žinosite, tada.
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Reikalinga papildoma informacija. Kur SMART naudingumo gyventi, kietasis diskas, BIOS ir pan? Jūs nurodė paleisti SMART naudingumas ne BIOS. Nežinote, ką reiškia, nebent jums tiesiog aktyvuoti SMART komunalines (su sistemos veikimo) ir tada Vykdyti. Atsiprašome už ne žinoti daugiau apie SMART naudingumas. Papildoma parama būtų tikrai vertinama. SideWinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gavau šios klaidos, man teko pakeisti kietąjį diską, bet gali kas nors paaiškinti, kas Smart naudingumas ir protingas klaidos yra ir ką jie reiškia
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| SMART esmės veikia diagnostikos jūsų kietuosius diskus per boot up ir jums galiu pasakyti iš anksto, jei diskas yra OK, jūsų atveju jis aptiko problemą ir sakiau jums pakeisti kietąjį diską. Nors nieko neįvyko dar pasitikite man tai bus. Aš nebūtų rizikos, kad naudojant vairuoti ilgiau, aš norėčiau pakeisti jį artimiausiu metu. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, aš atėjau į tą pačią išvadą. Jau įsigijo naują kietąjį diską, bet neturite turėjo galimybę įdiegti. Aš jau mąstyti daug kitų klausimų, kaip antai: Ar mano Windows XP "kopiją dirbti su nauja 320GB kietąjį diską, Ar "Windows" automatiškai priskiria naują diską desiginations į naują kietąjį diską ir susijusios diską ir išorinių diskų Jei galiu naudoti savo išorės backup kietojo disko atkurti duomenis į naują kietąjį diską, atsižvelgiant į tai, kad duomenys buvo remiama iš partioned vairuoti, Jei yra kokių nors išsaugoti programų esamą kietojo disko (disko gedimas, bet vis dar dirba), kuris buvo įdiegtas į kompiuterį (ne diske yra). Kaip matote, aš tik visiškai klausimus. Jei turite atsakyti būčiau dėkingas. SideWinder |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alienware Laptop Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 16 spalis 2009 20:18 |
| Hard Drive Failure? | naza911 | Drives & Removable Media | 1 | 29 spalis 2008 12:46 |
| Galimi kietojo disko gedimo | Robb | Drives & Removable Media | 5 | 14 rugsėjis 2008 10:35 |
| SMART kietojo disko gedimo įspėjimo | lamialex | General Hardware Chat | 1 | 30 spalis 2007 12:52 |
| Smart nustatytas gedimas: O | Cew27 | Drives & Removable Media | 3 | 27 spalis 2007 17:56 |
| Temos įrankiai | |
| |