mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

SMART Uzmanību! Cietais disks nav nenovēršams

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 6, 2008, 19:03
New Member Group

Default SMART Uzmanību! Cietais disks nav nenovēršams

Pirkta jauna Seagate ārējo cieto disku ar automātisko dublējumu. Jāpapildina laptop un Desktop. Bija daudzi faili (fotogrāfijas), kas nebūtu kopiju no darbvirsmas. Tas ir partioned cieto disku. Uz re-boot, saņēmis šo brīdinājumu. "Uzreiz backup datus un nomainīt cieto disku. Mazspēja var būt nenovēršama." Jūs varētu nospiediet F1, lai turpinātu.

Man ir jāpapildina datus un viss pārējais ir iespējams. Tas ir gandrīz divas nedēļas kopš tas notika. Nospiežot F1 sistēma darbojas normāli. JAUTĀJUMS: Vai considence, ka tas notika durning backup? Jūsuprāt, vai Jūs domājat, ka šī brīdinājuma vai brīdinājuma kļūdas? Jūsu komentārus un ierosinājumus, patiks ..

sitiens no sāniem
Old Janvāris 6, 2008, 20:48
Donors Group

Run SMART lietderību pie BIOS lai redzētu, vai tā bija kļūda. Jūs zināt, tad.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 7, 2008, 16:05
New Member Group

Thanks for your response. Papildu informācija ir vajadzīga. Kur SMART lietderību dzīvo, cietais disks, BIOS uc? Jums norādīts palaist SMART lietderību ārpus BIOS. Nezināt, tieši tas nozīmē, ja vien jūs vienkārši aktivizēt SMART lietderību (ar sistēmu, kas darbojas) un tad Run. Es atvainojos par ne nezinot vairāk par SMART lietderību. Papildu palīdzību noteikti būtu appreciated.

sitiens no sāniem
Old Janvāris 7, 2008, 16:08
Donors Group

Man šī kļūda man bija nomainīt cieto disku, bet varētu kāds paskaidrot ko smart lietderība un gudru kļūdas un ko tie nozīmē

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Janvāris 7, 2008, 16:18
Donors Group

Quote:
Originally Posted by sitiens no sāniem View Post
Thanks for your response. Papildu informācija ir vajadzīga. Kur SMART lietderību dzīvo, cietais disks, BIOS uc? Jums norādīts palaist SMART lietderību ārpus BIOS. Nezināt, tieši tas nozīmē, ja vien jūs vienkārši aktivizēt SMART lietderību (ar sistēmu, kas darbojas) un tad Run. Es atvainojos par ne nezinot vairāk par SMART lietderību. Papildu palīdzību noteikti būtu appreciated.

sitiens no sāniem
Nē - es domāju iekšā BIOS. Par mātesplatēm Esmu strādājis ar, tas parasti apakšvirsraksts in BIOS izvēlnē. Aktivizēt to no turienes.
Old Janvāris 13, 2008, 04:05
Loceklis

SMART būtībā darbojas diagnostikas jūsu cieto disku pie boot up un var pateikt you in advance, ja disks ir ok, jūsu gadījumā tā ir konstatējusi problēmu, un tā ir teicis nomainīt cieto disku.

Pat ja nekas nav noticis vēl, ticiet man tas. Es nerada risku, kas izmanto šo disku vairs es to aizstāt ASAP.
Old Janvāris 13, 2008, 19:04
New Member Group

Paldies, esmu nonākusi pie tāda paša secinājuma. Man ir jau iegādājušies jaunu cieto disku, bet havent bija iespēja uzstādīt.

Esmu bijis pondering daudziem citiem jautājumiem, piemēram: Vai mana Windows XP darbu ar jaunu 320Gb cieto disku,

Vai Windows automātiski piešķirt jaunu disku desiginations ar jaunu cieto disku un ar tiem saistītās disku un ārējiem diskdziņiem,

Ja es varētu izmantot savu ārējo rezerves cieto disku, lai atjaunotu datus uz jaunu cieto disku, ņemot vērā faktu, ka dati jāpapildina no partioned disku,

Ja ir kāds, lai saglabātu programmas uz esošo cieto disku (kļūdains piedziņa, bet vēl strādā), kas bija instalēta datorā (nav disks pieejams).

Kā redzat es esmu tikai pilna jautājumus. Ja Jums ir kādas atbildes, ko es būtu pateicīga.

sitiens no sāniem
Reply

Register

Bookmarks