![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pirkta jauna Seagate ārējo cieto disku ar automātisko dublējumu. Jāpapildina laptop un Desktop. Bija daudzi faili (fotogrāfijas), kas nebūtu kopiju no darbvirsmas. Tas ir partioned cieto disku. Uz re-boot, saņēmis šo brīdinājumu. "Uzreiz backup datus un nomainīt cieto disku. Mazspēja var būt nenovēršama." Jūs varētu nospiediet F1, lai turpinātu. Man ir jāpapildina datus un viss pārējais ir iespējams. Tas ir gandrīz divas nedēļas kopš tas notika. Nospiežot F1 sistēma darbojas normāli. JAUTĀJUMS: Vai considence, ka tas notika durning backup? Jūsuprāt, vai Jūs domājat, ka šī brīdinājuma vai brīdinājuma kļūdas? Jūsu komentārus un ierosinājumus, patiks .. sitiens no sāniem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Run SMART lietderību pie BIOS lai redzētu, vai tā bija kļūda. Jūs zināt, tad.
| |||
| |||
| Thanks for your response. Papildu informācija ir vajadzīga. Kur SMART lietderību dzīvo, cietais disks, BIOS uc? Jums norādīts palaist SMART lietderību ārpus BIOS. Nezināt, tieši tas nozīmē, ja vien jūs vienkārši aktivizēt SMART lietderību (ar sistēmu, kas darbojas) un tad Run. Es atvainojos par ne nezinot vairāk par SMART lietderību. Papildu palīdzību noteikti būtu appreciated. sitiens no sāniem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man šī kļūda man bija nomainīt cieto disku, bet varētu kāds paskaidrot ko smart lietderība un gudru kļūdas un ko tie nozīmē
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| SMART būtībā darbojas diagnostikas jūsu cieto disku pie boot up un var pateikt you in advance, ja disks ir ok, jūsu gadījumā tā ir konstatējusi problēmu, un tā ir teicis nomainīt cieto disku. Pat ja nekas nav noticis vēl, ticiet man tas. Es nerada risku, kas izmanto šo disku vairs es to aizstāt ASAP. |
|
| |||
| |||
| Paldies, esmu nonākusi pie tāda paša secinājuma. Man ir jau iegādājušies jaunu cieto disku, bet havent bija iespēja uzstādīt. Esmu bijis pondering daudziem citiem jautājumiem, piemēram: Vai mana Windows XP darbu ar jaunu 320Gb cieto disku, Vai Windows automātiski piešķirt jaunu disku desiginations ar jaunu cieto disku un ar tiem saistītās disku un ārējiem diskdziņiem, Ja es varētu izmantot savu ārējo rezerves cieto disku, lai atjaunotu datus uz jaunu cieto disku, ņemot vērā faktu, ka dati jāpapildina no partioned disku, Ja ir kāds, lai saglabātu programmas uz esošo cieto disku (kļūdains piedziņa, bet vēl strādā), kas bija instalēta datorā (nav disks pieejams). Kā redzat es esmu tikai pilna jautājumus. Ja Jums ir kādas atbildes, ko es būtu pateicīga. sitiens no sāniem |
![]() |
|
| Bookmarks |