mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

SMART Atenţie! Hard-disk eşec iminent

Reply

Thread Tools
Old 6 ianuarie 2008, 19:03
Noile state Group

Default SMART Atenţie! Hard-disk eşec iminent

Achiziţionat nou hard-disk extern Seagate cu automată de rezervă. Susţinute de laptop si desktop. Am avut numeroase imagini (fotografii), care nu ar copia de la desktop. Este o partioned hard disc. La re-boot, primit acest avertisment. "Imediat backup pentru datele dvs. şi înlocuirea hard-disk. Un eşec poate fi iminent." Ai putea apăsaţi F1 pentru a continua.

Am backup de date şi orice altceva posibil. Acesta a fost de aproape două săptămâni, deoarece aceasta a apărut. Prin apăsarea F1 sistemul funcţionează normal. Întrebare: Este un considence că acest lucru a avut loc durning-o copie de rezervă? În opinia dvs., crezi acest avertisment, sau este de avertizare în eroare? Comentariile şi sugestiile dumneavoastră va fi apreciat ..

Sidewinder
Old 6 ianuarie 2008, 20:48
Grupul de donator

Rulaţi SMART utilitate off a BIOS-ului pentru a vedea dacă a fost o eroare. Veţi şti atunci.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 7 ianuarie 2008, 16:05
Noile state Group

Vă mulţumim pentru răspuns. Informaţii suplimentare sunt necesare. În cazul în care nu a SMART utilitate reşedinţa, hard-disk, BIOS-ul, etc? Aţi indicat pentru a rula SMART utilitate in afara de a BIOS-ului. Nu este sigur că exact ceea ce se înţelege, dacă nu pur şi simplu a activa SMART utilitate (cu sistem de operare), apoi executaţi. Imi cer scuze pentru că nu ştie mai multe despre SMART utilitate. Asistenţă suplimentară ar fi cu siguranţă apreciat.

Sidewinder
Old 7 ianuarie 2008, 16:08
Grupul de donator

Am luat această eroare a trebuit să o înlocuiască pe hard disc, dar ar putea explica cineva ce smart utilitate şi inteligent erori sunt şi ceea ce înseamnă

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 7 ianuarie 2008, 16:18
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Sidewinder View Post
Vă mulţumim pentru răspuns. Informaţii suplimentare sunt necesare. În cazul în care nu a SMART utilitate reşedinţa, hard-disk, BIOS-ul, etc? Aţi indicat pentru a rula SMART utilitate in afara de a BIOS-ului. Nu este sigur că exact ceea ce se înţelege, dacă nu pur şi simplu a activa SMART utilitate (cu sistem de operare), apoi executaţi. Imi cer scuze pentru că nu ştie mai multe despre SMART utilitate. Asistenţă suplimentară ar fi cu siguranţă apreciat.

Sidewinder
Nu - Vreau să spun în interiorul BIOS. Placi de baza pe Am lucrat cu, este de obicei un subheader în meniul BIOS-ului. Activaţi-l de acolo.
Old 13 ianuarie 2008, 04:05
Grupul de stat

SMART, practic opereaza un diagnostic de pe hard drive de până la boot şi pot să vă spun în avans, în cazul în care discul este OK, în cazul dumneavoastră le-a detectat o problemă şi ţi-a spus să o înlocuiască pe hard drive.

Chiar dacă nimic nu sa întâmplat încă, crede-ma, va. Nu aş risc, folosind ca orice unitate mai, mi-ar înlocui, urgent.
Old 13 ianuarie 2008, 19:04
Noile state Group

Multumesc, am ajuns la aceeaşi concluzie. Am cumpărat deja un nou hard-disk, dar havent a avut o şansă de a instala.

Am fost pondering multe alte întrebări, cum ar fi: mele vor copia de Windows XP lucreze cu noi 320Gb hard-disk,

Windows va aloca automat noua unitate desiginations la noul hard-disk şi asociate disc extern şi unităţi de stocare,

Dacă pot să-mi folosesc hard-disk extern de rezervă pentru a restaura date la noul hard-disk în considerare faptul că a fost susţinută de date dintr-o unitate partioned,

Dacă nu a existat nici o pentru a salva programe existente pe hard-disk (disc de defecte, dar încă de lucru), care a venit instalat pe calculator (nu de disc sunt disponibile).

După cum puteţi vedea Sunt plin de întrebări. Dacă aveţi orice răspunsuri aş aprecia.

Sidewinder
Reply

Register

Marcaje