![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Achiziţionat nou hard-disk extern Seagate cu automată de rezervă. Susţinute de laptop si desktop. Am avut numeroase imagini (fotografii), care nu ar copia de la desktop. Este o partioned hard disc. La re-boot, primit acest avertisment. "Imediat backup pentru datele dvs. şi înlocuirea hard-disk. Un eşec poate fi iminent." Ai putea apăsaţi F1 pentru a continua. Am backup de date şi orice altceva posibil. Acesta a fost de aproape două săptămâni, deoarece aceasta a apărut. Prin apăsarea F1 sistemul funcţionează normal. Întrebare: Este un considence că acest lucru a avut loc durning-o copie de rezervă? În opinia dvs., crezi acest avertisment, sau este de avertizare în eroare? Comentariile şi sugestiile dumneavoastră va fi apreciat .. Sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rulaţi SMART utilitate off a BIOS-ului pentru a vedea dacă a fost o eroare. Veţi şti atunci.
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspuns. Informaţii suplimentare sunt necesare. În cazul în care nu a SMART utilitate reşedinţa, hard-disk, BIOS-ul, etc? Aţi indicat pentru a rula SMART utilitate in afara de a BIOS-ului. Nu este sigur că exact ceea ce se înţelege, dacă nu pur şi simplu a activa SMART utilitate (cu sistem de operare), apoi executaţi. Imi cer scuze pentru că nu ştie mai multe despre SMART utilitate. Asistenţă suplimentară ar fi cu siguranţă apreciat. Sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am luat această eroare a trebuit să o înlocuiască pe hard disc, dar ar putea explica cineva ce smart utilitate şi inteligent erori sunt şi ceea ce înseamnă
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| SMART, practic opereaza un diagnostic de pe hard drive de până la boot şi pot să vă spun în avans, în cazul în care discul este OK, în cazul dumneavoastră le-a detectat o problemă şi ţi-a spus să o înlocuiască pe hard drive. Chiar dacă nimic nu sa întâmplat încă, crede-ma, va. Nu aş risc, folosind ca orice unitate mai, mi-ar înlocui, urgent. |
|
| |||
| |||
| Multumesc, am ajuns la aceeaşi concluzie. Am cumpărat deja un nou hard-disk, dar havent a avut o şansă de a instala. Am fost pondering multe alte întrebări, cum ar fi: mele vor copia de Windows XP lucreze cu noi 320Gb hard-disk, Windows va aloca automat noua unitate desiginations la noul hard-disk şi asociate disc extern şi unităţi de stocare, Dacă pot să-mi folosesc hard-disk extern de rezervă pentru a restaura date la noul hard-disk în considerare faptul că a fost susţinută de date dintr-o unitate partioned, Dacă nu a existat nici o pentru a salva programe existente pe hard-disk (disc de defecte, dar încă de lucru), care a venit instalat pe calculator (nu de disc sunt disponibile). După cum puteţi vedea Sunt plin de întrebări. Dacă aveţi orice răspunsuri aş aprecia. Sidewinder |
![]() |
|
| Marcaje |