![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zakoupeno nové Seagate externý pevný disk s automatickou zálohu. Zálohovanie notebooku a desktopu. Dochádzalo k početným súbory (fotografie), ktorá by nemala kopírovať z počítača. Je to partioned pevný disk. Na re-boot, dostal toto oznámenie. "Okamžite zálohovanie vašich dát a nahradiť pevný disk. Neobnovenie môže byť bezprostredné." Dalo by sa pokračovať stlačením klávesy F1. Mám zálohu dát, a všetko ostatné je to možné. Bolo takmer dva týždne, pretože k tomu došlo. Stlačením F1 systém funguje normálne. OTÁZKA: Je to considence, že k tomu došlo durning záložnej? Podľa vášho názoru, že si myslíte, že toto varovanie, alebo je chyba v varovania? Vaše pripomienky a námety ocenia .. SideWinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spustite SMART utility z BIOSu, jestli to bola chyba. Budete potom vedieť.
| |||
| |||
| Ďakujem za Vašu odpoveď. Ďalšie informácie sú potrebné. Odkiaľ SMART utility bývať, pevný disk, BIOS atd? Ty uvedené spustiť SMART utility mimo BIOS. Nie ste si istí, čo presne znamená, ak si jednoducho aktivovať SMART utility (s operačným systémom) a potom Spustiť. Omlouvám se za to dozvedieť sa viac o SMART utility. Ďalšia pomoc by určite ocenia. SideWinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já mám túto chybu som musel vymeniť pevný disk, ale mohol by niekto vysvetliť, čo to je chytré utility a chytré chýb a čo znamenajú
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| SMART podstate riadia diagnostické na vašich pevných diskov v naběhnout a môžete povedať vopred, v prípade, že disk je v poriadku, v prípade, že zistí problém a říkal nahradiť váš pevný disk. I keď zatiaľ nič nestalo, věř mi, že bude. Nechcel som, že riziko pomocou disku dlhšie, bych ho nahradiť asap. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, já som prišiel k rovnakému záveru. Už som kúpil nový pevný disk, ale havent mali možnosť nainštalovať. Bol som premýšľal mnoho ďalších otázok, ako napríklad: mojej kópiu systému Windows XP pracovať s novým 320GB pevný disk, Bude systém Windows automaticky priradí novej jednotky desiginations na nový pevný disk a súvisiace disk a externé disky, Ak môžem použiť môj externý záložný disk na obnovenie dát na nový pevný disk s ohľadom na skutočnosť, že dáta bola podporená z partioned mechanika, Ak došlo k uloženiu akýchkoľvek programov na existujúce oblasti pevného disku (v chybného disku, ale stále funkčné), ktoré sa stalo nainštalované v počítači (bez disku je k dispozícii). Ako vidíte, som plná otázok. Ak máte nejaké odpovede by som ocenil. SideWinder |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alienware Notebook Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 16.října 2009 20:18 |
| Hard Drive Failure? | naza911 | Drives & Removable Media | 1 | 29. október 2008 12:46 |
| Možné pevného disku | Robb | Drives & Removable Media | 5 | 14. September 2008 10:35 |
| SMART pevného disku zlyhanie varovania | lamialex | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30. októbra 2007 12:52 |
| Smart zlyhania zaznamenaných: O | Cew27 | Drives & Removable Media | 3 | 27. októbra 2007 17:56 |
| Thread Tools | |
| |