![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Купљен нови СЕАГАТЕ спољни тврди диск са аутоматским бацкуп. Подупирач горе лаптоп и десктоп. Имала бројне датотеке (слике) које не би копирали из десктоп. То је партионед диску. На ре-боот, примили ово упозорење. "Одмах бацкуп ваших података и замените хард диск. А неуспех мај предстојати." Могло би притисните Ф1 за наставак. Имам резервне копије података и све остало што је могуће. То је готово две недеље од овог догађаја. Притиском на Ф1 систем делује нормално. Питање: Да ли је то цонсиденце која се догодила ове Дурнинг бацкуп? По вашем мишљењу, да ли ви верујете ово упозорење, или је упозорење на грешку? Ваши коментари и сугестије ће бити добродошла .. сидеуиндер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покрените услужни СМАРТ искључено БИОС да види да ли је то била грешка. Знат ћете онда.
| |||
| |||
| Хвала на одговору. Додатне информације потребне. Где се смарт Утилиты пребивалиште, хард диск, БИОС, итд? Ви назначили да бисте покренули услужни програм СМАРТ ван БИОС. Не знам тачно шта је значило осим ако једноставно активирате СМАРТ Утилиты (са оперативног система), а затим Рун. Ја се извињавамо за не знајући више о СМАРТ Утилиты. Додатна помоћ би било поштовати. сидеуиндер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја је добио овај грешка сам морао заменити хард диск, али би могао неко објасни што су смарт и смарт Утилиты грешке су и шта они значе
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| СМАРТ основу дијагностичких тече на ваш тврди дискови на чизма сеттле и могу ти рећи унапред ако је диск је ок, у вашем случају то је уочио проблем и рекао вам да замените хард диск. Иако се ниста није десило још, верујте ми то ће и учинити. Не бих ризик да користите било који возити дуже, ја бих га што пре заменити. |
|
| |||
| |||
| Хвала, ја сам дошао до истих закључака. Већ сам купио нови хард диск, али лука је имала прилику за инсталирање. Сам пребираше многих других питања као што су: Да ли је моја копија система Уиндоус КСП за рад са новим 320Гб хард диск, Уиндоус ће аутоматски доделити нови погон десигинатионс на нови хард диск и придружене диск и спољни дискови, Ако ја могу користити бацкуп мој вањски хард диск за враћање података на нови тврди диск с обзиром на чињеницу да је безбедносне копије података из партионед погона, Ако постоје било које је за чување програма на постојећи хард диск (диск је неисправан, али још увек раде) да дође инсталиран на рачунар (без диска доступно). Као што можете видети ја сам само пуна питања. Ако имате било какав одговор бих захвалан. сидеуиндер |