az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

SMART Uyarı! Sabit disk hatası yakın

Reply

Konu Araçları
Old 6 Ocak 2008, 19:03
Yeni Üye Grubu

Otomatik yedekleme ile satın aldınız Seagate yeni harici sabit disk. Destek dizüstü ve masaüstü kadar. Sayısız dosyaları masaüstüne kopyalamak değildir (foto) Had. Bir partioned sabit sürücünüzü. Yeniden önyükleme, bu uyarı aldı. "Hemen veri yedekleme ve sabit disk yerine. Bir başarısızlık yakın olabilir." Devam için F1 tuşuna basın olabilir.

Veri ve her şeyin mümkün yedeklediyseniz. Çünkü bu oluştu neredeyse iki hafta oldu. F1 sistem basarak Normal izlemektedir. SORU: Bu bir considence Bu bir yedek durning oluştu mu? Sizce, bu uyarı veya hata uyarı olduğuna inanıyor musunuz? Görüş ve öneriler .. takdir edilecektir

çıngıraklı yılan
Old 6 Ocak 2008, 20:48
Bağış Grubu

Eğer bir hata olduğunu Çalıştır'ı BIOS kapalı SMART programını görmek için. Daha sonra anlarsınız.

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 7 Ocak 2008, 16:05
Yeni Üye Grubu

Yanıtınız için teşekkür ederiz. Ek bilgi gereklidir. Nerede SMART yardımcı programı, sabit disk, ikamet bu BIOS'u vb? Sen BIOS'unda dışında SMART yardımcı programını çalıştırmak için gösterilir. Eğer sadece işletim sistemi () ve sonra Çalıştır'ı SMART programını etkinleştirmek emin değil tam olarak ne ifade. Daha fazla SMART yardımcı programı hakkında bilmek için özür dileriz. Ek yardım kesinlikle büyük mutluluk duyacağız.

çıngıraklı yılan
Old 7 Ocak 2008, 16:08
Bağış Grubu

Bu hata i sabit disk yerine vardı ama birisi akıllı faydalı ve akıllı hataların ne olduğunu ve ne anlama geliyor açıklamak olabilir var

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 7 Ocak 2008, 16:18
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by çıngıraklı yılan View Post
Yanıtınız için teşekkür ederiz. Ek bilgi gereklidir. Nerede SMART yardımcı programı, sabit disk, ikamet bu BIOS'u vb? Sen BIOS'unda dışında SMART yardımcı programını çalıştırmak için gösterilir. Eğer sadece işletim sistemi () ve sonra Çalıştır'ı SMART programını etkinleştirmek emin değil tam olarak ne ifade. Daha fazla SMART yardımcı programı hakkında bilmek için özür dileriz. Ek yardım kesinlikle büyük mutluluk duyacağız.

çıngıraklı yılan
Hayır - Ben BIOS içinde anlamına gelir. Birlikte çalıştık anakartlar üzerinde, genellikle BIOS menüsündeki bir alt başlığına's. Orada da etkinleştirin.
Old 13 Ocak 2008, 04:05
Üye Grubu

SMART temelde sabit sürücülerindeki önyükleme kadar ve bir tanı çalışır eğer disk tamam önce, kendi halinde bir sorun tespit etti ve sabit disk yerine söylemiştim size söyleyebilirim.

Rağmen henüz hiçbir şey, sadece güven bana bir şey oldu. Ben daha fazla sürücü kullanarak riski değildir, ben asap yerini alacak.
Old 13 Ocak 2008, 19:04
Yeni Üye Grubu

Teşekkürler, ben de aynı sonuca geldiniz. Zaten yeni bir sabit disk satın ancak havent bir şans kurmak zorunda kaldım.

Bu gibi sorular pondering edilmiştir gibi: Will yeni 320GB sabit disk ile XP Windows benim kopya,

Windows otomatik olarak yeni sabit disk ve ilişkili disk ve harici sürücüler, yeni sürücü desiginations atamak

Eğer yeni sabit disk olan da, veri partioned sürücüden yedeklenir olduğunu düşünüyor verileri geri yüklemek için, benim dış yedek sabit disk kullanabilirsiniz

Eğer herhangi bir ancak (bu hatalı sürücü mevcut sabit diskinizde programları kaydetmek için hala çalışıyor), bilgisayarda (no disk) mevcut yüklü geldim.

Siz Sadece soru tam pm görebilirsiniz. Eğer ben takdir ediyorum herhangi bir cevap var.

çıngıraklı yılan
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından