![]() |
|
| |||
| |||
| Otomatik yedekleme ile satın aldınız Seagate yeni harici sabit disk. Destek dizüstü ve masaüstü kadar. Sayısız dosyaları masaüstüne kopyalamak değildir (foto) Had. Bir partioned sabit sürücünüzü. Yeniden önyükleme, bu uyarı aldı. "Hemen veri yedekleme ve sabit disk yerine. Bir başarısızlık yakın olabilir." Devam için F1 tuşuna basın olabilir. Veri ve her şeyin mümkün yedeklediyseniz. Çünkü bu oluştu neredeyse iki hafta oldu. F1 sistem basarak Normal izlemektedir. SORU: Bu bir considence Bu bir yedek durning oluştu mu? Sizce, bu uyarı veya hata uyarı olduğuna inanıyor musunuz? Görüş ve öneriler .. takdir edilecektir çıngıraklı yılan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir hata olduğunu Çalıştır'ı BIOS kapalı SMART programını görmek için. Daha sonra anlarsınız.
| |||
| |||
| Yanıtınız için teşekkür ederiz. Ek bilgi gereklidir. Nerede SMART yardımcı programı, sabit disk, ikamet bu BIOS'u vb? Sen BIOS'unda dışında SMART yardımcı programını çalıştırmak için gösterilir. Eğer sadece işletim sistemi () ve sonra Çalıştır'ı SMART programını etkinleştirmek emin değil tam olarak ne ifade. Daha fazla SMART yardımcı programı hakkında bilmek için özür dileriz. Ek yardım kesinlikle büyük mutluluk duyacağız. çıngıraklı yılan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu hata i sabit disk yerine vardı ama birisi akıllı faydalı ve akıllı hataların ne olduğunu ve ne anlama geliyor açıklamak olabilir var
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| SMART temelde sabit sürücülerindeki önyükleme kadar ve bir tanı çalışır eğer disk tamam önce, kendi halinde bir sorun tespit etti ve sabit disk yerine söylemiştim size söyleyebilirim. Rağmen henüz hiçbir şey, sadece güven bana bir şey oldu. Ben daha fazla sürücü kullanarak riski değildir, ben asap yerini alacak. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, ben de aynı sonuca geldiniz. Zaten yeni bir sabit disk satın ancak havent bir şans kurmak zorunda kaldım. Bu gibi sorular pondering edilmiştir gibi: Will yeni 320GB sabit disk ile XP Windows benim kopya, Windows otomatik olarak yeni sabit disk ve ilişkili disk ve harici sürücüler, yeni sürücü desiginations atamak Eğer yeni sabit disk olan da, veri partioned sürücüden yedeklenir olduğunu düşünüyor verileri geri yüklemek için, benim dış yedek sabit disk kullanabilirsiniz Eğer herhangi bir ancak (bu hatalı sürücü mevcut sabit diskinizde programları kaydetmek için hala çalışıyor), bilgisayarda (no disk) mevcut yüklü geldim. Siz Sadece soru tam pm görebilirsiniz. Eğer ben takdir ediyorum herhangi bir cevap var. çıngıraklı yılan |