менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

SMART Увага! Жорсткий диск неминучий провал

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 січня 2008, 19:03
Нові члени групи

Придбані нові Seagate зовнішній жорсткий диск за допомогою автоматичного резервного копіювання. Спираючись до ноутбуків і настільних. Мали численні файли (фотографії), які не копія з робочого столу. Це partioned свій диск. При повторному завантаженні, отримали це попередження. "Відразу резервну копію даних і замініть жорсткий диск. Провалу може бути неминучою." Ви можете натиснути клавішу F1, щоб продовжити.

Я резервне копіювання даних і всі інші можливості. Минуло майже два тижні, як це сталося. При натисканні F1 система працює нормально. Запитання: Це випадковість, що це сталося Дернінг резервного копіювання? На вашу думку, ви вірите в це попередження, або попередження в помилку? Ваші зауваження та пропозиції будуть оцінені ..

Sidewinder
Old 6 січня 2008, 20:48
Донор групи

Запустіть утиліту SMART від BIOS, щоб побачити, якщо це була помилка. Ви будете знати тоді.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 7 січня 2008, 16:05
Нові члени групи

Дякуємо за вашу відповідь. Буде потрібно додаткова інформація. Де утиліту SMART проживати, жорсткого диска, BIOS т.д.? Ви вказали, щоб запустити утиліту SMART поза BIOS. Не знаєте точно, що означає, якщо ви просто запустіть утиліту SMART (з операційною системою), а потім Виконати. Я прошу вибачення за не знаючи більше про програму SMART. Додаткова допомога буде, поза сумнівом, оцінив.

Sidewinder
Old 7 січня 2008, 16:08
Донор групи

Я отримав цю помилку, мені довелося замінити жорсткий диск, але може хтось пояснити, що смарт-комунального господарства і смарт помилками і що вони означають

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 7 січня 2008, 16:18
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Sidewinder View Post
Дякуємо за вашу відповідь. Буде потрібно додаткова інформація. Де утиліту SMART проживати, жорсткого диска, BIOS т.д.? Ви вказали, щоб запустити утиліту SMART поза BIOS. Не знаєте точно, що означає, якщо ви просто запустіть утиліту SMART (з операційною системою), а потім Виконати. Я прошу вибачення за не знаючи більше про програму SMART. Додаткова допомога буде, поза сумнівом, оцінив.

Sidewinder
Ні - я маю на увазі всередині BIOS. На материнських платах з якими я працював, звичайно Subheader в меню BIOS. Увімкніть її звідти.
Old 13 січня 2008, 04:05
Член групи

SMART основному проходить діагностичний на жорсткому диску при завантаженні і можу вам сказати заздалегідь, якщо диск в порядку, у вашому випадку вона виявила помилку і сказав, що ви заміните жорсткий диск.

Навіть якщо нічого не сталося ще, повірте він буде. Я б не ризик використання цього диску більше, я б замінити якомога швидше.
Old 13 сiчня 2008, 19:04
Нові члени групи

Спасибо, я прийшов до такого ж висновку. Я вже купив новий жорсткий диск, але гавань була можливість встановити.

Я міркував багато інших питань, таких як: Чи буде моя копія Windows XP працювати з новим 320GB жорсткий диск,

Чи буде Windows автоматично призначати нові desiginations диска на новий жорсткий диск і пов'язаний диск і зовнішні жорсткі диски,

Якщо я можу використовувати резервний зовнішній жорсткий диск для відновлення даних на новий жорсткий диск з урахуванням того факту, що дані з резервної копії диска partioned,

Якщо яка-небудь, щоб зберегти існуючі програми на жорсткому диску (несправний диск, але ще працює), який прийшов, встановленого на комп'ютері (диск не доступний).

Як ви можете бачити, що я просто повна питань. Якщо у Вас є відповіді, які я був би вдячний.

Sidewinder
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.