![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Придбані нові Seagate зовнішній жорсткий диск за допомогою автоматичного резервного копіювання. Спираючись до ноутбуків і настільних. Мали численні файли (фотографії), які не копія з робочого столу. Це partioned свій диск. При повторному завантаженні, отримали це попередження. "Відразу резервну копію даних і замініть жорсткий диск. Провалу може бути неминучою." Ви можете натиснути клавішу F1, щоб продовжити. Я резервне копіювання даних і всі інші можливості. Минуло майже два тижні, як це сталося. При натисканні F1 система працює нормально. Запитання: Це випадковість, що це сталося Дернінг резервного копіювання? На вашу думку, ви вірите в це попередження, або попередження в помилку? Ваші зауваження та пропозиції будуть оцінені .. Sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запустіть утиліту SMART від BIOS, щоб побачити, якщо це була помилка. Ви будете знати тоді.
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу відповідь. Буде потрібно додаткова інформація. Де утиліту SMART проживати, жорсткого диска, BIOS т.д.? Ви вказали, щоб запустити утиліту SMART поза BIOS. Не знаєте точно, що означає, якщо ви просто запустіть утиліту SMART (з операційною системою), а потім Виконати. Я прошу вибачення за не знаючи більше про програму SMART. Додаткова допомога буде, поза сумнівом, оцінив. Sidewinder |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я отримав цю помилку, мені довелося замінити жорсткий диск, але може хтось пояснити, що смарт-комунального господарства і смарт помилками і що вони означають
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| SMART основному проходить діагностичний на жорсткому диску при завантаженні і можу вам сказати заздалегідь, якщо диск в порядку, у вашому випадку вона виявила помилку і сказав, що ви заміните жорсткий диск. Навіть якщо нічого не сталося ще, повірте він буде. Я б не ризик використання цього диску більше, я б замінити якомога швидше. |
|
| |||
| |||
| Спасибо, я прийшов до такого ж висновку. Я вже купив новий жорсткий диск, але гавань була можливість встановити. Я міркував багато інших питань, таких як: Чи буде моя копія Windows XP працювати з новим 320GB жорсткий диск, Чи буде Windows автоматично призначати нові desiginations диска на новий жорсткий диск і пов'язаний диск і зовнішні жорсткі диски, Якщо я можу використовувати резервний зовнішній жорсткий диск для відновлення даних на новий жорсткий диск з урахуванням того факту, що дані з резервної копії диска partioned, Якщо яка-небудь, щоб зберегти існуючі програми на жорсткому диску (несправний диск, але ще працює), який прийшов, встановленого на комп'ютері (диск не доступний). Як ви можете бачити, що я просто повна питань. Якщо у Вас є відповіді, які я був би вдячний. Sidewinder |