![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, аз си мислех за вземане на моя собствена ОС Solid State диск, с това искам да кажа с помощта на SATA към CF адаптер и 10GB (или поне така) CF карта (Известен бързо един) Но аз съм сигурни дали това е действително си струва, трябва да притеснява този начин за увеличаване на скоростта ОС, или трябва да просто ми стик ОС на Велоцираптор аз съм се? И се anyoe имат някакъв опит в този начин? защото бих искал да знам как право напред към CF SATA дискове са за съхранение и зареждане една операционна система.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не си заслужава. Бавно пиша пъти. Запиши си пари.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с въглероден Thingie, но само за да го увеличите си коментар. Предоставено напишете пъти на SSD не са наистина много, за да пиша за дома, но чете пъти са много бързо. По-бързо от текущата 333gb/platter HDD, така в този смисъл те са полезни за игри строя. Плюс RAID 0 вече е реална алтернатива, както и SSD са, които са твърдо състояние (без глава, вал и т.н.), по-малко податливи на неуспех. Четири от тези в нападение ще поплавък моята лодка. Но недостатък е цената на GB, а също и физически капацитет. А HDD може да се има за по-малко на 17p GB (капацитет зависим). А 32 GB SSD, Samsung аз вярвам, е около £ 300 марка.
|
| |||
| |||
| Да, цена и напишете пъти бяха проблеми срещу него, аз мисля, че ще се придържаме към VelociRaptor тогава. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Чудя се, ако ОС на палец карам да работи за твърдо състояние netbook | Steppenwolf | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23-ти август 2009 година 09:22 |
| Ще бъде ли от 8800 GTS / GT се твърди ъпгрейд? | woodworks | Графика на карти & Монитори | 0 | 4 юни 2009 23:44 |
| Мненията на твърдото твърд диск - SSD диск на | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 11 | 27 май 2009 г. 10:08 |
| Твърдо състояние багаж | място | Дискове & сменяемите носители | 11 | 26 Feb 2008 16:55 |
| А технологии noobie, от състоянието на Хавай. | vietladin | Представете Yourself Тук | 7 | 27 Авг 2007 04:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |