![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, εγώ σκεφτόμουν να προβεί η ίδια μονάδα στερεάς κατάστασης OS μου, με αυτό εννοώ τη χρήση για την κυστική ίνωση προσαρμογέα και ένα SATA 10GB (περίπου) CF κάρτα (μια ωραία ένα γρήγορο), όμως είμαι βέβαιος αν αυτό είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο, πρέπει να κάνει αυτό το κόπο για αυξημένη ταχύτητα OS, ή θα πρέπει να επιμείνουμε μόνο OS μου για την VelociRaptor ότι λαμβάνω; Και έχει anyoe καμία εμπειρία σε κάνει αυτό; επειδή θα ήθελα να μάθω πόσο απλό ΤΣ σε δίσκους SATA είναι για την αποθήκευση και την εκκίνηση ενός OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν αξίζει τον κόπο. Αργή γράψετε φορές. Εκτός από τα χρήματα σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ με άνθρακα Thingie, αλλά μόνο για μεγέθυνση στο σχόλιο του. Χορηγούνται γράψετε φορές σε SSD δεν είναι πραγματικά πολύ να γράψω σχετικά με το σπίτι, αλλά διαβάστε φορές είναι πολύ γρήγορο. Ταχύτερα από την τρέχουσα 333gb/platter hdd, ώστε με αυτή την έννοια είναι χρήσιμη για την κατασκευή ενός παιχνιδιού. Συν RAID 0 είναι πλέον μια έγκυρη εναλλακτική λύση, καθώς και SSD είναι, να είναι στερεά κατάσταση (δεν το κεφάλι, τον άξονα κλπ), λιγότερο ευαίσθητα στην αποτυχία. Τέσσερις από αυτές στην επιδρομή θα επιπλέουν σκάφος μου. Όμως, το μειονέκτημα είναι το κόστος ανά GB, αλλά και φυσικών ικανοτήτων. Μια hdd μπορεί να είχε για το μικρό 17p ανά GB (χωρητικότητα εξαρτάται). Μια 32GB SSD, η Samsung πιστεύω, είναι περίπου £ 300 το σήμα.
|
| |||
| |||
| Yea, τιμή και γράψτε φορές ήταν τα προβλήματα εις βάρος της, νομίζω ότι θα παραμείνουμε στην VelociRaptor τότε. |