![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, bio sam razmišljati o svojoj vlastiti OS pogon čvrstog stanja, po ovom Mislim da korištenjem CF SATA adaptera i 10GB (ili tako) CF kartica (zgodan brz jedan) Ali ja sam sigurni da li je to zaista isplati, Ja bi trebao gnjaviti to za povećanu OS brzinu, ili bih trebao samo staviti moj OS na Velociraptor sam dobivam? Anyoe i ne imati bilo koji iskustvo u to? zato bih želio znati kako ravno naprijed CF da su SATA diskovi za pohranu i booting jedan OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne isplati. Sporo pišete puta. Spremi novac.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se s karbonskim Thingie, ali samo za povećanje na njegov komentar. Odobrena pisati puta na SSD-a zapravo nisu puno pisati o kući, ali pročitajte vremena su vrlo brz. Brže od trenutne 333gb/platter HDD-a pa u tom smislu su korisne za gaming grade. Plus RAID 0 je sada valjanu alternativu kao SSD-a su, u čvrstom stanju (bez glave, vretena i sl.), manje podložan neuspjeh. Četiri od tih u raid bi splavariti moj brod. Ali downside je cijena po gb i fizičke sposobnosti. A imao hdd se može za onoliko malo koliko 17p per GB (nosivost ovisna). A 32gb SSD, Samsung Mislim, je oko £ 300 marku.
|
| |||
| |||
| Da, cijena i pisati puta problemi su bili protiv toga, mislim da ću se držati na velociraptor onda. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitam se ako je OS na palac voziti će raditi za čvrstom stanju netbook | Steppenwolf | Linux OS i alternativna | 2 | 23 kolovoz 2009 09:22 |
| Bi 8800 gts / GT biti solidnu nadogradnju? | woodworks | Graphics Cards & Monitors | 0 | 4. lipnja 2009 23:44 |
| Mišljenja o Solid State Hard Drives - SSD HDD-a | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 27. svibanj 2009 10:08 |
| Solid State skladištenje | spot | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 26. veljača 2008 16:55 |
| A tech noobie, iz države Hawaii. | vietladin | Uvesti Yourself Ovdje | 7 | 27. kolovoz 2007 04:02 |
| Thread Tools | |
| |