![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, gondoltam hogy a saját solid state drive OS, Ezen azt értem, hogy segítségével a CF kártya és egy SATA 10GB (vagy hasonló) CF kártya (egy szép gyorsan egyet) De nem vagyok biztos benne, hogy ez valóban megéri, kéne kellemetlenség Ennek a megnövekedett operációs rendszer sebessége, vagy pedig én csak kibír az én operációs rendszere Velociraptor akarok kilyukadni? És nem anyoe semmilyen tapasztalattal csinálod ezt? mert szeretném tudni, hogy egyenesen előre CF a SATA meghajtók tárolására és indítás egy operációs rendszer.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem éri meg. Lassú írási alkalommal. Mentsd el a pénzt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek a Carbon Thingie, de csak a kép az ő comment. Nyújtják write alkalommal SSD-k nem igazán sok nagy szám volt, de olvasni alkalommal nagyon gyors. Gyorsabb, mint a jelenlegi hdd 333gb/platter annyira ebben az értelemben ezek hasznos, ha egy játék építeni. Plusz RAID 0 jelenleg érvényes alternatívát, valamint az ssd-k, mivel szilárd állapotban (nincs fej, orsó, stb), kevésbé érzékeny a hiba. Ezek közül négy a támadás lenne lebegnek a hajómat. De a hátránya az ára is, a britek és a fizikai kapacitás. A hdd is volt a mindössze 17p per gb (kapacitás függő). A 32GB SSD, Samsung Azt hiszem, körülbelül a 300 £ jelet.
|
| |||
| |||
| igen, az ár és írja idők voltak a problémák ellen, azt hiszem, maradok a Velociraptor akkor. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kíváncsi vagyok, ha egy OS egy thumb drive lenne szilárd állapotban netbook | Steppenwolf | Linux és OS Alternatív | 2 | Augusztus 23, 2009 09:22 |
| Vajon a 8800 GTS / GT is szilárd upgrade? | woodworks | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 4. június 2009 23:44 |
| Vélemények a Solid State Hard Drives - SSD HDD's | robina80 | Drives & Removable Media | 11 | 27. május 2009 10:08 |
| Szilárdtest-tároló | Helyszíni | Drives & Removable Media | 11 | 26. február 2008 16:55 |
| A tech noobie, az állam a Hawaii. | vietladin | Itt mutasd meg magadat | 7 | 27. augusztus 2007 04:02 |
| Téma eszközök | |
| |