![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, חשבתי על ביצוע איתנה המדינה שלי כונן מערכת ההפעלה, על ידי זה אני מתכוון בעזרת מתאם CF ל SATA 10GB ו (בערך) כרטיס CF (יפה מהיר אחד), אבל אני לא בטוח אם זה באמת שווה את זה, אני צריך לעשות את זה מטריד OS מהירות מוגברת, או אם אני פשוט מקל על מערכת ההפעלה שלי Velociraptor שאני מקבל? ו anyoe האם יש לך ניסיון עושה את זה? כי אני רוצה לדעת איך ישר קדימה CF ל SATA הם כוננים לאחסון ו באתחול מערכת הפעלה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא שווה את זה. לאט לכתוב פעמים. שמור את הכסף שלך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים עם Carbon Thingie, אבל רק כדי לראות תצלום מוגדל על התגובה שלו. אמנם לכתוב על SSD של פעמים הם לא ממש הרבה על מה לכתוב הביתה בערך אבל לקרוא הזמנים הם מאוד מהר. מהר יותר הנוכחי של HDD 333gb/platter זאת תחושה כי הם שימושיים עבור משחקים לבנות. בנוסף RAID 0 הוא כעת חוקי חלופיים, כמו גם של SSD הם, להיות מצב מוצק (לא הראש, ציר וכו '), פחות רגישים כשל. ארבעה אלה ב RAID יהיה להשיט את הסירה. אבל הוא downside עלות GB וגם יכולת פיזית. א HDD ניתן היה עבור קטנה כמו לכל 17p GB (יכולת התלויים). א 32gb SSD, Samsung, אני מאמין, הוא סביב 300 £ מארק.
|
| |||
| |||
| כן, מחיר וכתוב פעמים היו בעיות נגד זה, אני חושב שאני יהיה מקל על velociraptor אז. |