![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, aš galvojau apie tai mano paties kietojo disko OS, šiuo turiu galvoje naudojant SF-SATA adapterį ir 10GB (or so) CF kortelę (Nicos greitai vienas) Bet esu tikras, ar tai tikrai verta, aš turėčiau vargintis tai padaryti didesnį OS greičio, ar man reikia tik klijuoti mano OS Velociraptorius gaunu? Ir ar anyoe turite taip ši patirtis? nes aš norėčiau žinoti, kaip tiesiai į priekį CF SATA diskai saugojimo ir atsisiuntimas OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne verta. Mažoji rašyti kartus. Išsaugokite savo pinigus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su anglies Thingie, bet tik padidinti savo komentarą. Suteiktos rašyti kartus SSD's nėra labai daug papasakoti, bet skaityti laikai yra labai greita. Greičiau nei dabartinis 333gb/platter HDD's so šia prasme jie yra naudingi žaidimų statyti. Plius RAID 0 dabar yra tinkama alternatyva taip pat SSD's yra, yra kietojo kūno (be galvos, velenas ir tt), mažiau jautrūs nesėkmei. Keturi iš šių RAID būtų nuplaukti mano valtis. Tačiau trūkumas yra kaina už gb ir fizinis pajėgumas. HDD galima buvo tiek mažai, kaip 17p per GB (talpa priklauso). 32GB SSD, "Samsung" Manau, yra apie 300 £ ženklas.
|
| |||
| |||
| Taip, kainos ir rašyti kartus buvo prieš tai problemos, I think I'll stick to velociraptor tada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdomu, jei ant nykščio vairuoti dirbtų kietojo Netbook OS | Steppenwolf | Linux & Alternative OS | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 09:22 |
| Ar 8800 GTS / GT būti kietas atnaujinti? | medžio | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | 4 birželis 2009 23:44 |
| Nuomonės dėl kieto Hard Drives - SSD HDD | robina80 | Drives & Removable Media | 11 | Gegužė 27, 2009 10:08 |
| Kietojo saugykla | vietoje | Drives & Removable Media | 11 | 26 vasaris 2008 16:55 |
| Technika noobie, iš Havajų valstybės. | vietladin | Introduce yourself here | 7 | Rugpjūtis 27, 2007 04:02 |
| Temos įrankiai | |
| |