![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, premýšľal som o tom, moje vlastné pevné OS disku, toto mám na mysli použitie CF na SATA adaptér a 10 gb (alebo tak) CF karta (pekný rýchly jedno) Ale já jsem si nie ste istí, či je to skutočne stojí za to, by som sa mal obťažovať robíte pre zvýšenie rýchlosti OS, alebo by som sa mal držať len môj OS na Velociraptor sa mi? Anyoe a nemá žiadne skúsenosti v robíš? pretože by som chcel vedieť, ako vpred CF na SATA disky pre ukladanie a zavádzaním jeden OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nestojí za to. Pomalé písanie krát. Uložiť svoje peniaze.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím s Carbon Thingie, ale len aby sa zväčšila na jeho pripomienky. Udelená napísať krát na SSD to nie je naozaj veľa, aby napísal úvod o čítanie, ale doba je veľmi rýchla. Rýchlejšie, ako je aktuálne 333gb/platter HDD je tak v tom zmysle, že sú užitočné pre hranie stavať. Plus raid 0 je teraz alternatívou aj SSD sú, sú pevné (bez hlavy, vretená, atď), menej náchylné na zlyhanie. Štyri z nich v raid by float moje loď. Nevýhodou je však cena za gb a taktiež fyzickej kapacity. A hdd sa mal za pouhých 17p per gb (kapacita závislá). A 32GB SSD, Samsung i veriť, je okolo 300 libier známky.
|
| |||
| |||
| Áno, ceny a písať časy boli problémy proti nej, myslím, že budem držať na velociraptor potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zaujímalo by ma, ak OS na palec disku by práca pre pevné netbook | Steppenwolf | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23.srpna 2009 09:22 |
| Viedlo by 8800 GTS / gt byť solídne upgrade? | woodworks | Graphics Cards & Monitory | 0 | 4. júna 2009 23:44 |
| Názory na to Solid State Pevné disky - SSD HDD to | robina80 | Drives & Removable Media | 11 | 27. mája 2009 10:08 |
| Solid State skladovanie | spot | Drives & Removable Media | 11 | 26. februára 2008 16:55 |
| A tech noobie od štátu Havaj. | vietladin | Predstavte Yourself Tu | 7 | 27. augusta 2007 04:02 |
| Thread Tools | |
| |