![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, ја сам мислила о изради мог чврстог диска оперативног система државе, овим мислим користећи цистичне фиброзе у САТА адаптер и 10ГБ (или тако) ЦФ картицу (лепо један брз), али сам несигуран да ли је то заиста исплати, треба да замарам радиш ово повећање брзине оперативног система, или треба само држати мој оперативни систем на Велоцираптор И'м геттинг? И не аныое имате искуства у томе? зато бих да знам како се равно напред цистичне фиброзе да се САТА дискова за складиштење и покретање оперативног система.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не вреди. Споро пишете пута. Сачувајте свој новац.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са Угљен Тхингие, али само за увећање на његов коментар. Одобравају писати пута на ССД-у нису баш много да пишу о кући, али прочитајте пута су веома брзо. Брже него што тренутни 333гб/платтер ХДД тако у том смислу су корисне за играње изградњу. Плус РАИД 0 је сада важи као алтернативу ССД су, као чврстог стања (без главе, вретена и сл), мање осетљив на неуспех. Четири од ових у напад би плутају мој брод. Али мана је цена по ГБ и физичке способности. ХДД може да се имао за што мање 17п по ГБ (зависи од капацитета). 32ГБ ССД, ЛГ верујем да је око £ 300 марке.
|
| |||
| |||
| Да, цена и написати времена су проблеми против ње, мислим да ћу се држи велоцираптор тада. |