![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я думав про те, щоб моє тверде стан ОС диск Під цим я маю на увазі використання CF на SATA адаптер і 10 Гб (або близько того) CF Card (Nice швидко одна), але я впевнений, чи є це дійсно варто того, я повинен турбуватися робите це для збільшення швидкості ОС, або ж я просто палиця моя ОС на Velociraptor я отримую? І хіба anyoe є досвід роботи в цьому? тому що я хотів би знати, як прямо вперед CF на SATA диски для зберігання та завантаження ОС.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не варто. Низька час запису. Збережіть ваші гроші.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з Thingie вуглецю, а просто збільшити його коментарі. Звичайно час запису на SSD є не дуже багато, щоб написати про домі, але час читання відбувається дуже швидко. Швидше, ніж нинішні 333gb/platter HDD's Так що в цьому сенсі вони корисні для ігрового побудувати. Плюс RAID 0 в даний час є альтернативою, а також SSD є, будучи твердому стані (не голова, веретена і т.д.), менш чутливі до провалу. Чотири з них в RAID плаватиме моя човен. Але недоліком є вартість ГБ, а також фізичного потенціалу. HDD можна отримати лише за 17p за Гбайт (вміщає залежні). 32 ГБ SSD, Samsung Я вірю, становить близько £ 300 знак.
|
| |||
| |||
| Так, ціна і час запису були проблеми з ним, я думаю, я буду дотримуватися VelociRaptor тоді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Цікаво, якщо ОС на флеш-накопичувач буде працювати на твердому Netbook держава | Steppenwolf | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 серпня 2009 09:22 |
| Чи буде 8800 GTS / GT бути твердими оновлення? | Столярна | Графічні карти & Монітори | 0 | 4 червня 2009 23:44 |
| Думки про тверду жорстких дисків - SSD HDD's | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 27 травня 2009 10:08 |
| Твердотільні зберігання | місце | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 26 лютого 2008 16:55 |
| Технологія Noobie, зі штату Гаваї. | vietladin | Тут Introduce Yourself | 7 | 27 серпня 2007 04:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |