![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тъй като скоростта изглежда да е от интерес тук, има кой да се опита инсталирате тяхната операционна система на I-RAM DDR SATA твърд диск? Gigabyte направи една с 4 слота DDR, можете да инсталирате XP доста евтино в 4GB. Той твърди, че обувка в XP в 1/13th време на стандартен 7200rpm единица.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мога да обувка в XP след около пет секунди с настоящата ми настройка на редовен 7200RPM диск. Бавният напишете пъти и високите разходи за мен изключва към твърдо състояние. Ако бях създаване на сървър или Comp, че е постоянно прилагане чете 24 / 7, бих го помисли, но дори и Раптърс са по-добра сделка за парите атм.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| но след това отново със сървъра, който ще трябва също да чете бързо време, което твърдо състояние е защо не, имат SSD този достатъчно голям, за вашата операционна система и след това да използвате твърдия диск за всички файлове, бързо зареждане, но също така бързо пишете
| |||
| |||
| Това е, което казах в моя пост: P Ако аз щях да правя това, щях да получа Raptor със сходни или по-добра цена за GB, не се притеснявай за летливи съхранение, както и с по-бързи скорости пиша. Но както казах, аз обувка в Прозорец в 5S или по-малко или иначе, така че не е от значение.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Още не сте използвали една все още себе си, като въглероден ... цената е все още имат възпиращ ефект.
| |||
| |||
| Хайде, тази цена е доста naff извинение. Можете да направите това за £ 150, това е цената на един билет за връщане на влака в Лондон тези дни. |
|
| |||
| |||
| Аз също може да купи още два монитора, или 8800GT, или ... Не ще плати този вид на парични средства за няколко секунди разтоварване пъти.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... сте бил излъган m8y ..... Манчестър до Лондон £ 12 с Богородично - £ 24 връщане пътуване. Опитвал ли си един себе си? .... или се надявате да намерите някои морски свинчета? |
|
| |||
| |||
| Мили боже, морски свинчета, разбира се. Цялата тази платформа ми струва по-малко от шестдесет лири. Всичките ми софтуер юридически също. В I-RAM ми хвана окото, аз помислих, че звучи чист, и в края на краищата това е сайт за изроди, посветена на скоростта. |
|
| |||
| |||
.... Аз мисля, че ще предаде тази |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Чудя се, ако ОС на палец карам да работи за твърдо състояние netbook | Steppenwolf | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23-ти август 2009 година 09:22 |
| Ще бъде ли от 8800 GTS / GT се твърди ъпгрейд? | woodworks | Графика на карти & Монитори | 0 | 4 юни 2009 23:44 |
| Мненията на твърдото твърд диск - SSD диск на | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 11 | 27 май 2009 г. 10:08 |
| Твърдото | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 28 април 2008 23:56 |
| А технологии noobie, от състоянието на Хавай. | vietladin | Представете Yourself Тук | 7 | 27 Авг 2007 04:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |