![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k tomu, rychlost se zdá být v zájmu tady má někdo pokusil dosadit jejich operační systém i-RAM DDR SATA pevný disk? Gigabyte vytvořit jednu se 4 sloty DDR, můžete docela levně instalovat XP do 4 GB. Tvrdí, nastartovat XP 1/13th v době standardní 7200rpm jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemohu spustit v XP asi pět vteřin se svým současným nastavením na pravidelné disku 7200 ot. / min. Pomalé psaní časy a vysoké náklady na mě obrací na pevném skupenství. Pokud jsem byl vytvoření serveru nebo comp, který se neustále číst použití 24 / 7, tak bych za to, ale i Dravci jsou výhodnější pro peníze atm.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale pak znovu serveru, by rovněž potřeba rychle přečíst obdobích, což je v pevné fázi, proč mají SSD to je dost velký pro váš operační systém a pak použít pevný disk pro všechny soubory, ale také rychlé spuštění rychlé psaní
| |||
| |||
| To, co jsem řekl v mém příspěvku: p Pokud bych měl dělat, že bych si Raptor s podobnou nebo nižší cenu za GB, žádné starosti těkavé ukládání a rychlejší s rychlostí zápisu. Ale jak jsem řekl, jsem zavést do systému Windows v 5s víceméně stejně, takže na tom nezáleží.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebyly použity jeden sám ještě jako Carbon ... Cena je stále odstrašující.
| |||
| |||
| No tak, tato cena je docela naff omluvu. Můžete to udělat za £ 150, to je cena zpáteční jízdenky vlakem do Londýna, v těchto dnech. |
|
| |||
| |||
| Mohl bych také koupit další dva monitory, nebo 8800GT, nebo ... Nebude platit, že druh hotovosti za pár vteřin pryč časy načítání.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... jste ošizen m8y ..... Manchester do Londýna 12 liber s Virgin - 24 liber zpáteční cestu. Have you tried jeden ty sám? .... nebo jste doufají, že najdou nějaký morče? |
|
| |||
| |||
| Dobrý bože, morčata samozřejmě. Celá tato souprava mě stálo méně než šedesát liber. Všechny mé software právní moc. I-RAM zachytil můj pohled, já myslel, že to znělo čistý, a to po všech stránkách pro vyhrazená rychlost zrůdy. |
|
| |||
| |||
.... Myslím, že přejde na tohle |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zajímalo by mě, pokud OS na palec disku by práce pro pevné netbook | Steppenwolf | Linux & Alternativní OS | 2 | 23.srpna 2009 09:22 |
| Vedlo by 8800 GTS / gt být solidní upgrade? | woodworks | Graphics Cards & Monitory | 0 | 4. června 2009 23:44 |
| Názory na to Solid State Pevné disky - SSD HDD to | robina80 | Drives & Removable Media | 11 | 27. května 2009 10:08 |
| Solid State | thingie2 | Drives & Removable Media | 3 | 28. duben 2008 23:56 |
| A tech noobie od státu Havaj. | vietladin | Představte Yourself Zde | 7 | 27. srpna 2007 04:02 |
| Thread Nástroje | |
| |