![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεδομένου ότι η ταχύτητα φαίνεται να ενδιαφέρει εδώ, έχει κανείς προσπαθήσει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό τους σύστημα σε ένα i-RAM DDR SATA Hard Disk Drive; Gigabyte κάνει ένα με 4 DDR slots, μπορείτε να εγκαταστήσετε αρκετά φθηνά XP σε 4GB. Υποστηρίζει την εκκίνηση σε XP σε 1/13th το χρόνο ενός προτύπου 7200rpm μονάδα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορώ να εκκινήσετε σε XP σε περίπου πέντε δευτερόλεπτα, με την τρέχουσα διαμόρφωση μου σε τακτική 7200RPM δίσκο. Η αργή γράφουν φορές και υψηλό κόστος μου απενεργοποιεί την στερεά κατάσταση. Αν ήμουν δημιουργία ενός διακομιστή ή ένα comp ότι έκανε μια σταθερή εφαρμογή διαβάσετε 24 / 7, εγώ θα το εξετάσει, αλλά ακόμη και Raptors είναι μια καλύτερη συμφωνία για την atm χρήματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αλλά στη συνέχεια πάλι με έναν κεντρικό υπολογιστή σας, θα πρέπει επίσης να διαβάσετε γρήγορους χρόνους, η οποία έχει στερεά κατάσταση, γιατί δεν έχει SSD thats αρκετά μεγάλη για το OS σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σκληρό δίσκο για όλα τα αρχεία, γρήγορη εκκίνηση, αλλά και γρήγορα γράφω
| |||
| |||
| Αυτό είναι αυτό που είπα στην θέση μου: p Εάν ήμουν έτοιμος να το κάνουμε αυτό, θα ήθελα να πάρετε μια Raptor με παρόμοια ή καλύτερη τιμή ανά GB, δεν ανησυχούμε για πτητικές αποθήκευση, και με την ταχύτερη ταχύτητες εγγραφής. Αλλά όπως είπα, να εκκινήσετε τα Windows σε 5s ή λιγότερο έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχουν χρησιμοποιήσει μία ακόμα τον εαυτό μου, όπως το Carbon ... η τιμή εξακολουθεί να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.
Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, ειδικά για την αξιοπιστία ..... αν κατέβει στις τιμές, οι οποίες δεν έχουν αμφιβολία wiil, θα μπορεί να έχει λίγο ανακατεύομαι. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Έλα, αυτό το άλλοθι τιμή είναι αρκετά Naff. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για £ 150, που είναι η τιμή του εισιτηρίου τρένου επιστροφής στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσα να αγοράσω επίσης δύο περισσότερες οθόνες, ή μια 8800GT, ή ... Δεν πρόκειται να πληρώσει αυτό το είδος των ρευστών διαθεσίμων για ένα δευτερόλεπτο ζευγάρι μακριά φόρτωση φορές.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... είστε να εξαπατάται οικονομικά m8y ..... Μάντσεστερ στο Λονδίνο £ 12 με Virgin - £ 24 ταξίδι μετ 'επιστροφής. Έχετε δοκιμάσει έναν εαυτό σου; .... ή είστε ελπίζοντας να βρουν κάποια ινδικά χοιρίδια; |
|
| |||
| |||
| Καλή άρχοντας, ινδικά χοιρίδια, φυσικά. Όλη αυτή η εξέδρα μου κόστιζε λιγότερο από εξήντα αντιστάθμισμα. Όλα λογισμικό μου είναι νομικά πάρα πολύ. Το i-RAM έπεσε στην αντίληψή μου, σκέφτηκα ότι ακούγεται καθαρός, και αυτό είναι τελικά μια ιστοσελίδα για την αφιερωμένη freaks ταχύτητα. |
|
| |||
| |||
.... Νομίζω ότι θα περάσει σε αυτό |