![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da brzina čini se da je od interesa ovdje, je bilo tko pokušao instalacija njihov operativni sustav za I-RAM DDR ANTIKRIST Tvrdi disk Voziti? Gigabajt čine jednu sa 4 DDR utora, možete prilično jeftino uvesti koga u službu XP na 4GB. Internet prisvajati to čizma u XP u 1/13th vrijeme 7200rpm standardne jedinice.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mogu čizma u XP na oko pet sekundi uz moje trenutne postava na redovitim 7200RPM disk. Sporo pisati puta i visoke cijene mi se isključuje u krutom stanju. Ako sam bio stvaranje poslužitelj ili comp koji nije konstantan čitanje program 24 / 7, ja bih ga uzeti u obzir, ali čak i Raptors su bolji posao za novac atm.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ali onda opet s poslužiteljem također će trebati brzo čitanje puta, koji je čvrsto stanje, zašto ne imati SSD thats dovoljno velik za svoju os, a zatim koristiti tvrdi disk za sve datoteke, ali i brz čizma brzo pisati
| |||
| |||
| To je ono što sam rekao na moj post: p Ako sam bio idući u obaviti da bih dobiti Raptor sa sličnim ili bolju cijenu po GB, ne brinite o nestabilnim skladištenja i brže pisati sa brzinama. Ali kao što sam rekao, ja čizma u Windows u 5s ili manje ionako tako da ne smeta.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zar ne koristi jedan ja još, kao što je karbon ... cijena je još uvijek zastrašujući.
| |||
| |||
| Hajde, ova cijena je opravdanje prilično NAFF. To možete učiniti za £ 150, to je cijena karte povratak vlakom do Londona ovih dana. |
|
| |||
| |||
| I ja bih mogao kupiti još dva monitora, ili 8800GT, ili ... Ne će platiti takav novac za par sekundi off učitava puta.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... ste se ripped off m8y ..... Manchester to London 12 £ s Virgin - £ 24 povratku. Jeste li pokušali sami? .... ili ste nadajući se da će naći neki zamorcima? |
|
| |||
| |||
| Dobar gospodar, zamorcima naravno. Ovaj cijeli rig me stajati manje od šezdeset quid. Sve moje softvera pravne previše. I-RAM ulovljene moje oči, ja mislio to je zvučalo uredno, a to je nakon svih stranica za brzinu posvećena Freaks. |
|
| |||
| |||
.... Mislim da ću proći na ovom jednom |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitam se ako je OS na palac voziti će raditi za čvrstom stanju netbook | Steppenwolf | Linux OS i alternativna | 2 | 23 kolovoz 2009 09:22 |
| Bi 8800 gts / GT biti solidnu nadogradnju? | woodworks | Graphics Cards & Monitors | 0 | 4. lipnja 2009 23:44 |
| Mišljenja o Solid State Hard Drives - SSD HDD-a | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 27. svibanj 2009 10:08 |
| Solid State | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 28. travanj 2008 23:56 |
| A tech noobie, iz države Hawaii. | vietladin | Uvesti Yourself Ovdje | 7 | 27. kolovoz 2007 04:02 |
| Thread Tools | |
| |