![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאז מהירות נראה עניין כאן, מישהו ניסה להתקין את מערכת ההפעלה שלהם ל-i-DDR-RAM SATA Hard Disk Drive? Gigabyte לעשות אחד עם 4 חריצי DDR, אתה יכול די בזול להתקין XP לתוך 4GB. זה טוען האתחול לתוך XP בזמן 1/13th של יחידה סטנדרטית 7200rpm.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יכול אתחול ב XP תוך כחמש שניות עם ההתקנה הנוכחית שלי בדיסק רגיל 7200RPM. האיטי לכתוב פעמים העלות הגבוהה דוחה אותי למצב מוצק. אם הייתי יוצר שרת או comp כי עשה יישום לקרוא מתמדת 24 / 7, הייתי מחשיב את זה, אבל אפילו הם ראפטורס עסקה טובה עבור ATM את הכסף.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אבל אז שוב עם שרת היית צריך גם לקרוא מהר פעמים, שבו יש מצב מוצק, למה אין thats SSD גדול מספיק בשביל מערכת ההפעלה שלך ולאחר מכן להשתמש בכונן הקשיח אחר כל הקבצים, אתחול מהיר, אלא גם מהירות כתיבה
| |||
| |||
| זה מה שאמרתי בהודעה שלי: p אם הייתי הולך לעשות את זה, הייתי מקבל ראפטור עם מחיר דומה או טוב יותר לכל GB, לא לדאוג אחסון נדיף, ועם מהר לכתוב מהירויות. אבל כמו שאמרתי, אני האתחול ב-Windows לתוך 5s או פחות בכל מקרה כך שזה לא משנה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא פעם אחת את עצמי עדיין, כמו פחמן ... את המחיר הוא עדיין גורם מרתיע.
| |||
| |||
| בחייך, זה תירוץ די מחיר naff. אתה יכול לעשות זאת עבור £ 150, זה המחיר של כרטיס רכבת לחזור ללונדון בימים אלה. |
|
| |||
| |||
| יכולתי שני צגים גם לקנות יותר, או 8800GT, או ... לא מתכוון לשלם כזה במזומן שניות כמה פעמים את הטעינה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... אתה להיות תלש ..... m8y מנצ 'סטר ללונדון עם הבתולה £ 12 - £ 24 לחזור הנסיעה. ניסית בעצמך? .... או אתה מקווה למצוא כמה חזירי? |
|
| |||
| |||
| אלוהים אדירים, חזירי כמובן. זה לבוש כולו עלה לי פחות ששים לירות. כל תוכנה שלי המשפטי מדי. אני-RAM לכדה את עיני, אני חשבתי שזה נשמע מסודר, וזה אחרי כל אתר עבור פריקים מהירות ייעודי. |
|
| |||
| |||
.... אני חושב שאוותר על זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני תוהה אם מערכת ההפעלה של הכונן האגודל היה עובד מדינה סולידית netbook | Steppenwolf | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אוגוסט 2009 09:22 |
| 8800 gts האם את / GT להיות מוצקה לשדרג? | woodworks | כרטיסי מסך & Monitors | 0 | 4th יוני 2009 23:44 |
| דעות על המדינה איתנה כוננים קשיחים - SSD של HDD | robina80 | כוננים & נשלפת | 11 | -27 במאי 2009 10:08 |
| מדינה סולידית | thingie2 | כוננים & נשלפת | 3 | -28 לאפריל 2008 23:56 |
| א Tech noobie, מאת מדינת הוואי. | vietladin | ואציג את עצמך כאן | 7 | -27 אוגוסט 2007 04:02 |
| שרשרת כלים | |
| |