![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kadangi greitis atrodo palūkanų čia jau kas nors bandė įdiegti savo operacinės sistemos į i-RAM SATA DDR Hard Disk Drive? Gigabyte padaryti vieną su DDR 4 lizdai, galite labai pigiai įdiegti XP į 4GB. Ji tvirtina, kad paleisti į XP 1/13th standartinio 7200rpm laiko vienetą.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Galiu boot į XP apie penkias sekundes su mano dabartinis setup reguliariai 7200rpm diską. Lėtai rašyti kartus ir brangumo paverčia mane į kietojo kūno. Jeigu man buvo sukurti serverį arba NPI, kad nebuvo pastovus skaityti taikymas 24 / 7, norėčiau išnagrinėti ją, bet net ir "Raptors" yra geriau spręsti už pinigus ATM.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bet paskui vėl serveris Jums taip pat reikia greitai perskaityti laiką, kuris turi kietojo kūno, tai kodėl negali būti SSD thats pakankamai didelis savo OS ir tada naudoti kietąjį diską visus failus, greitai paleisti, bet taip pat greitai parašyti
|
|||
|
|||
|
That's what I said in my post: P Jei ruošiatės daryti, norėčiau gauti panašią ar geresnę kainą už GB Raptor, ne apie lakiųjų saugykla nerimauti, ir greičiau rašyti greičiu. Bet kaip sakiau, aš įkelti į Windows 5s ar mažiau tai vistiek nesvarbu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nebuvo naudojamas vienas save dar, pavyzdžiui, anglis ... kainos vis dar yra atgrasančios.
|
|||
|
|||
|
Come on, ši kaina pasiteisinimas yra gana Danguje. Galite tai padaryti už 150 £, tai grąžinti traukinio bilieto kaina į Londoną šių dienų.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš taip pat gali įsigyti dar du monitoriai, arba 8800GT, arba ...
Nesiruošia mokėti, kad pinigų natūra poros sekundžių prie pakrovimo laiką.
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL .... Jūs apiplėšti m8y ..... Mančesterio į Londoną su "Virgin £ 12 - £ 24 į abi puses.
Jūs bandė vienas sau? .... ar esate tikintis rasti kai kurių jūrų kiaulytėms?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dieve, jūrų kiaulytės, žinoma. Tai visai įlaidai man kainavo mažiau nei šešiasdešimt quid. Visi mano programinės įrangos teisinį per. I-RAM sugautos mano akis, aš maniau jis skambėjo tvarkingas, ir tai po visų tam skirtos greičio Freaks svetainėje.
|
|
|
|||
|
|||
.... I think I'll pass on this one
|