![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā kā ātrums šķiet, ka interesi šeit ir kāds mēģinājis uzstādīt savu operētājsistēmu i-RAM SATA DDR Hard Disk Drive? Gigabaits darīt viens ar 4 DDR slots, jūs varat diezgan lēti instalēt XP vērā 4GB. Tā apgalvo, ka ielādēs XP 1/13th laikā standarts 7200rpm vienību.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varu ielādēs XP apmēram piecas sekundes ar manu pašreizējo setup par regulāru 7200RPM disks. Lēni rakstīt laiku un augstas izmaksas pagriezienus man pretī cietā stāvoklī. Ja man bija izveidot serveri vai comp, kas nebija pastāvīgi lasīt pieteikumu 24 / 7, es uzskatu, ka, bet pat Raptors ir izdevīgākus nosacījumus gan naudas atm.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bet tad atkal ar serveri, jums būs nepieciešama arī ātri lasīt reizes, kas cietā stāvoklī ir, kāpēc nav ssd thats pietiekoši liela, lai jūsu OS un pēc tam izmantot cieto disku, lai visiem failiem, ātrās sāknēšanas bet arī ātri rakstīt
| |||
| |||
| To es teicu manu pastu: p Ja man gatavojas to darīt, es gribētu saņemt Raptor ar līdzīgu vai labāku cenu par GB, nav jāuztraucas par gaistošo uzglabāšanu un ātrāku rakstīšanas ātrumu. Bet kā jau teicu, es ielādēs Windows 5s vai mazāk tik un tā tas nav svarīgi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav izmantots viens pats vēl, piemēram, Carbon ... cena ir vēl atturošas.
| |||
| |||
| Come on, šis cenu attaisnojums ir diezgan Band. To var izdarīt par GBP 150, kas ir par atgriešanos vilciena biļešu cena uz Londonu šajās dienās. |
|
| |||
| |||
| Es arī varētu nopirkt vēl divus monitorus, vai 8800GT, vai ... Negrasos maksāt šāda veida naudas uz pāris sekundēm pie ielādes laiks.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... jums ir ripped off m8y ..... Manchester līdz GBP Londonu 12 ar Virdžīnu - £ 24 turp un atpakaļ. Vai esat mēģinājuši viens pats? .... vai jūs cer atrast kādu jūrascūciņas? |
|
| |||
| |||
| Labs valdnieks, jūrascūciņas, protams. Visu šo platformu izmaksas man mazāk nekā sešdesmit mārciņa sterliņu. Visas manas programmatūras juridisks too. I-RAM nozvejotas manu acu, es domāju, ka tas izklausījās veikls, un tas galu galā vietne veltīta ātruma Freaks. |
|
| |||
| |||
.... Es domāju, ka es iet par šo vienu |