![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponieważ prędkość wydaje się być interesująca tutaj, czy ktoś próbował instalowanie systemu operacyjnego i-RAM SATA DDR dysk twardy? Gigabyte wykonać jedną z 4 sloty DDR, można bardzo tanio zainstalować XP do 4GB. Twierdzi ona, aby uruchomić XP w 1/13th czasu standardowego 7200 jednostek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogę uruchomić XP w około pięć sekund z mojej obecnej konfiguracji w regularnych 7200 twardym. Wolno pisać i wysokich kosztów turns me off w stanie stałym. Gdybym był tworzenia serwera lub komp że nie stałe stosowanie dalsze 24 / 7, bym za to, ale nawet Raptors mają lepszą ofertę dla ATM pieniędzy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale potem znowu z serwera będzie potrzebna szybko odczytać czas, który stanie stałym jest, dlaczego nie ma ssd thats wystarczająco duża dla systemu operacyjnego, a następnie użyć dysku dla wszystkich plików, uruchomić szybkie, ale również szybko pisać
| |||
| |||
| To, co powiedziałem na mój post: P Jeśli miałem zamiar zrobić, I'd get Raptor o podobnych lub lepszych cen na GB, nie martw się o lotnych składowania i szybsze prędkości zapisu. Ale tak jak mówiłem, uruchomić system Windows w 5s lub mniej tak więc nie ma znaczenia.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie wykorzystuje jeden sobie jeszcze, jak węgiel ... cena nadal jest odstraszający.
| |||
| |||
| Come on, ten pretekst cena jest dość Naff. Można to zrobić za 150 zł, to cena za bilet na pociąg do Londynu w tych dniach. |
|
| |||
| |||
| Mogłem też kupić dwa monitory, albo 8800GT, albo ... Nie będzie do uiszczenia takiej gotówki na kilka sekund wyłączyć czas ładowania.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| LOL .... you're being ripped off m8y ..... Manchester do Londynu z Virgin £ 12 - £ 24 podróż w obie strony. Czy próbowali samemu? .... czy jesteście nadzieje odnaleźć wspaniałe świnki morskie? |
|
| |||
| |||
| Dobry Boże, świnki morskie, oczywiście. Cała ta amatorskie kosztuje mnie mniej niż sześćdziesiąt funtów. Wszystkie moje oprogramowanie to legalne too. I-RAM wpadła mi w oko, myślałem, że brzmiały czyste, a to jest przecież na stronie poświęconej maniaków prędkości. |
|
| |||
| |||
.... Myślę, że mogę przekazać na ten jeden |