![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Deoarece viteza pare a fi de interes aici, are cineva tried a instala sistemul lor de operare la un I-RAM DDR SATA Hard Disk Drive? Gigabyte a face una cu 4 sloturi DDR, aveţi posibilitatea să destul de Cheaply a instala XP în 4GB. It claims la spre cizme into XP în 1/13th timp a unui standard de unitate de 7200rpm.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I a putea boot în XP în aproximativ cinci secunde, cu setup mele actuale de pe un regulat 7200RPM disc. Lent scrie ori şi costurile ridicate se întoarce eu off la starea solida. În cazul în care am fost crearea unui server sau o sectiune care a făcut-o cerere constantă citi 24 / 7, aş considera-o, dar chiar şi Raptors sunt o afacere mai bună pentru ATM bani.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dar apoi din nou, cu un server de tine ar avea nevoie, de asemenea, de ori mai rapid, care are în stare solidă, de ce nu au o thats SSD suficient de mare pentru sistemul dvs. de operare şi apoi să utilizaţi un hard-disk pentru toate fişierele, de boot rapid, dar, de asemenea, repede scrie
|
|||
|
|||
|
Asta e ceea ce am spus în postul meu: P Dacă am fost de gând să fac asta, mi-ar lua un Raptor cu pret similar sau mai bine pe GB, nu vă faceţi griji de depozitare volatile, mai rapid şi cu viteze de scriere. Dar, cum am spus, am boot în Windows în 5s sau mai puţin, oricum asa ca nu conteaza.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu au folosit încă o eu, cum ar fi de carbon ... preţul este încă un factor de descurajare.
M-ar interesa să ştiu mai multe, mai ales cu privire la fiabilitatea ..... în cazul în care provin jos in pret, care, fără îndoială, le wiil, am putea avea un pic se bălăci în apă. Sistemul meu: Home Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Haide, această scuză preţ este destul de naff. Puteţi face acest lucru pentru a £ 150, care este preţul unui bilet dus-întors de tren la Londra aceste zile.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aş putea cumpăra, de asemenea, două monitoare mai multe, sau un 8800GT, sau ...
Nu o să plătească acest tip de numerar pentru cateva secunde de pe timp de încărcare.
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL .... eşti înşelat ..... m8y Manchester la Londra, cu Virgin £ 12 - £ 24 de returnare excursie.
Aţi încercat o singur? .... sau eşti speranţa că vor găsi nişte cobai?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine, Doamne, cobai desigur. Aceasta rig întreaga ma costat mai puţin de şaizeci de lire. Software-ul meu Totul e prea legal. I-RAM prins ochiul meu, am crezut că a sunat de bun gust, iar acest lucru este, după toate un site pentru nebuni viteza dedicat.
|
|
|
|||
|
|||
.... Cred că voi trece pe acest una
|