![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhľadom k tomu, rýchlosť sa zdá byť v záujme tu má niekto pokúsil dosadiť ich operačný systém i-RAM DDR SATA pevný disk? Gigabyte vytvoriť jednu so 4 sloty DDR, môžete celkom lacno inštalovať XP do 4 GB. Tvrdí, naštartovať XP 1/13th v čase štandardný 7200rpm jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžem spustiť v XP asi päť sekúnd so svojím súčasným nastavením na pravidelné disku 7200 ot. / Min. Pomalé písať vždy a vysoké náklady na mňa obracia pevného skupenstva. Ak som bol vytvorení servera alebo comp, ktorý sa neustále čítať použitia 24 / 7, tak by som za to, ale aj Dravci sú výhodnejšie pre peniaze atm.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale potom znova servera, by tiež potreba rýchlo prečítať obdobiach, čo je v pevnej fáze, prečo majú SSD to je dosť veľký pre váš operačný systém a potom použiť pevný disk pre všetky súbory, ale aj rýchle spustenie rýchle písanie
| |||
| |||
| To, čo som povedal v mojom príspevku: p Ak by som mal robiť, že by som si Raptor s podobnou alebo nižšiu cenu za GB, žiadne starosti prchavé ukladanie a rýchlejšie s rýchlosťou zápisu. Ale ako som povedal, som zaviesť do systému Windows v 5s viacmenej rovnako, takže na tom nezáleží.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neboli použité jeden sám ešte ako Carbon ... Cena je stále odstrašujúci.
| |||
| |||
| No tak, táto cena je docela Naff ospravedlnenie. Môžete to urobiť za £ 150, to je cena spiatočného cestovného lístka vlakom do Londýna, v týchto dňoch. |
|
| |||
| |||
| Mohol by som tiež kúpiť ďalšie dva monitory, alebo 8800GT, alebo ... Nebude platiť, že druh hotovosti za pár sekúnd preč časy načítanie.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... ste oklamaný m8y ..... Manchester do Londýna 12 libier s Virgin - 24 libier spiatočnú cestu. Have you tried jeden ty sám? .... alebo ste dúfajú, že nájdu nejaký morča? |
|
| |||
| |||
| Dobrý bože, morčatá samozrejme. Celá táto súprava ma stálo menej ako šesťdesiat libier. Všetky moje softvér právnu moc. I-RAM zachytil môj pohľad, já myslel, že to znelo čistý, a to po všetkých stránkach pre vyhradená rýchlosť monštrá. |
|
| |||
| |||
.... Myslím, že prejde na tohle |