![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будући да брзина чини се да је овде од интереса, ко је покушао инсталирати њихов оперативни систем И-РАМ-а САТА ДДР Хард Диск? Гигабајт направи један са 4 ДДР слота, можете прилично јефтино инсталирање КСП-у од 4ГБ. Он тврди да се покрене на КСП-у 1/13тх време стандардног 7200рпм јединице.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја могу за покретање у КСП-у око пет секунди са мојим тренутно постављен на редовне 7200рпм диска. Споро писати времена и високе цене ми се искључује на чврстом стању. Ако сам био стварање сервер или узорке које није стално чита апликацију 24 / 7, ја бих га сматра, али чак и Репторс су бољи посао за новац путем банкомата.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| али поново са сервером тако да би брзо треба прочитати пута, која је у чврстом стању, зашто не имати ССД тај довољно велики за ваш оперативни систем користите, а затим хард диск за све фајлове, али и брзо покретање брзо писање
| |||
| |||
| То је оно што сам рекао у мој пост: П Ако сам хтео да урадим, ја бих се Раптор са сличним или боље цена по ГБ, не брините о нестабилним магацинима и бржи пишу брзинама. Али као што сам рекао, на покретање Уиндоус-а у 5с или мање ионако тако да није битно.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нису користили себи још један, угљен као ... цена је и даље превентивно.
| |||
| |||
| Хајде, ова цена је прилично Раде Лацковиц изговор. То можете да урадите за £ 150, то је цена карте воз врати у Лондон ових дана. |
|
| |||
| |||
| И ја бих могао купити још два монитора, или 8800ГТ, или ... Неће да плате ту врсту новца за пар секунди искључивање учитавања пута.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ .... сте се Риппед Офф м8ы ..... Манчестер у Лондону £ 12 са Богородице - £ 24 повратку. Да ли сте покушали једног себи? .... или сте у нади да ће пронаћи неке свиње Бисера? |
|
| |||
| |||
| Добри господару, заморцици наравно. Цела ова гарнитура за бушење ме то коштати мање од шездесет Фунта стерлинга. Све моје софтвер правни превише. И-РАМ-а затечен мој око, мислио сам звучао је уредан, а то је после свих посвећених сајт за брзину наказе. |
|
| |||
| |||
.... Мислим да ћу проћи на овој једној |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питам се ако је ОС на инћ возити ће радити за чврстом стању нетбоок | Степпенуолф | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 23. Авг 2009 09:22 |
| Би 8800 гтс / ГТ бити солидну надоградњу? | уоодуоркс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 4. јуна 2009 23:44 |
| Мишљења о Солид Стате Хард Дривес - ССД ХДД-а | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 27 мај 2009 10:08 |
| Солид Стате | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 28 април 2008 23:56 |
| А тецх нообие, из државе Хауаии. | виетладин | Увести Ыоурселф Овде | 7 | 27 аугуст 2007 04:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |