![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hız beri ilgi burada kimse olması görünen bir i-RAM SATA DDR Hard Disk kendi işletim sistemi yükleme denediniz mi? Gigabyte, sen oldukça ucuza 4GB içine XP yükleyebilirsiniz bir 4 DDR yuvasına sahip olun. Boot için XP içine standart bir 7200rpm biriminin 1/13th zaman iddia ediyor.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Düzenli 7200RPM diskte benim şimdiki kurulum ile yaklaşık beş saniye XP içine I can çizme. Yavaş ve yüksek maliyetli kere yazmak katı hal beni kapatır. Eğer bir sunucu ya da sürekli bir okuma uygulaması 24 mi bir comp oluştururken oldu / 7, ama o kabul ediyorum bile Raptors karşılığı ATM için daha iyi bir anlaşma vardır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ama sonra bir daha da hızlı olması gerekir okumak katı devlet, kaç kez, bir sunucu ile, neden sonra bir SSD thats yeterince OS için büyük olmayan tüm dosyaları, hızlı önyükleme de hızlı yazmak için bir sabit disk kullanımı
| |||
| |||
| Benim mesajımın ne dedi: p Eğer o, ben, uçucu depolama hakkında hiçbir endişe GB başına benzer ya da daha iyi fiyat ile Raptor almak istiyorum yapacağım oldu ve daha hızlı yazma hızları's. But I like 5s veya daha az Windows içine boot zaten bu yüzden önemli değildir "dedi.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kendimi henüz, Karbon gibi kullanılabileceği anlamına gelmez mi ... fiyat hala bir caydırıcı olduğunu.
| |||
| |||
| Hadi, bu fiyat bahane oldukça Naff olduğunu. Sizin için £ 150, Londra'nın dönüş tren bilet fiyat's bu gün yapabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca iki monitör, veya bir 8800GT veya satın olabilir ... Değil yükleme kez kapalı birkaç saniye için nakit bu tür ödeyecek.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| LOL .... sen m8y ..... off alınıp konum Manchester Londra £ 12 Virgin ile - 24 £ dönüş yolculuğu. Siz kendiniz bir denedi? .... veya bazı kobay bulmak umuduyla nelerdir? |
|
| |||
| |||
| Lord, elbette kobay İyi. Tüm bu teçhizat Beni az altmış sterlin maliyet. Tüm yazılım hukuk de. I-RAM, bunu düzgün sesi düşündü caught my eye, ve sonra adanmış hız freaks için tüm bir site. |
|
| |||
| |||
.... Sanırım bu bir devretmek think I'll |
![]() |
|
| Bookmarks |